Неминуче майбутнє за Ісламом, навіть якщо це комусь не подобається

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Французький міністр алжирського походження заявляє про те, що не існує такого поняття як поміркований  Іслам. Вона охарактеризувала останні успіхи на виборах ісламських політичних партій у Тунісі, Марокко та Єгипті тривожними.

Жанетт Буграб – міністр зі справ молоді уряду Франції вважає, у своїй точці зору, яка була оприлюднена у газеті Le Parisien, що у запровадженні Шаріату не може бути напівмір… Ви можете скільки завгодно казати про різні інтерпретації, але врешті решт  Шаріат завжди призводить до обмеження усіх громадянських свобод, і у першу чергу – свободи совісті».

 

Орієнтація людей на Іслам - це природний фактор, як би не намагалися відвести їх у бік від цього. Наприклад, Умма у врешті решт відкинула капіталістичні диктаторські режими. Перед очима революції в арабських країнах, що відбуваються, наочно демонструють настрої людей, що вони ісламські та хочуть лише Ісламу…, що змусило Захід втратити спокій, від жаху якого губиться сон. Отож, вони тепер бояться і «поміркованого» Ісламу, який у своїй основі лишається їх продуктом!! Ось, міністр уряду Франції нападає на «поміркований» Іслам та стверджує, що будь-яка конституція, яка буде спиратися на ісламський Шаріат, стане небезпечною та призведе до обмеження усіх громадянський свобод, і у першу чергу – свободи совісті.

Шановні мусульмани!

Захід лякається повернення Ісламу, його доктрини та системи, у реальне життя шляхом встановлення Халіфату, що автоматично означає для Заходу втрату власних інтересів! Це означає вигнання західних країн із мусульманських, які всілися до чужого столу як до свого та почали порядкувати багатствами та надбаннями мусульманських країн!! Насправді, Захід не боїться виникнення громадянської секуляристської країни! Захід навіть не лякається систем, де Ісламу буде відведена роль одного із джерел законодавства! Західний світ відчуває страх перед тим, що шаріатські закони можуть стати єдиним джерелом законодавства однієї з систем.

Шановні мусульмани! Західний світ і вдень і вночі працює над тим, щоб запобігти виникненню Халіфату…, з іншого боку. Всевишній Аллах, Творець цього світу і всього, що у ньому є, наказує нам:

فَلَا وَرَبِّكَ لَا يُؤْمِنُونَ حَتَّىٰ يُحَكِّمُوكَ فِيمَا شَجَرَ بَيْنَهُمْ ثُمَّ لَا يَجِدُوا فِي أَنفُسِهِمْ حَرَجًا مِّمَّا قَضَيْتَ وَيُسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

 «Але ні – клянуся твоїм Господом! – вони не повірять, доки не виберуть тебе суддею у всьому тому, що заплутано поміж ними, не перестануть відчувати у душі стурбованості від твого рішення і не підкоряться повністю» (4:65).

Тому нам необхідно, зі свого боку, у найкоротші строки, працюючи вдень та вночі, докладати максимально можливих зусиль заради виконання шаріату Аллаха від кожної дрібниці до важливих справ у нашому житті. Що неможливо здійснити без утворення Халіфату – обіцянки Аллаха та світлої новини Його Пророка ﷺ. Ми у Хізб-ут-Тахрір закликаємо вас почати працювати разом із нами, заради проголошення цієї держави – Халіфату за методом пророкування. Тоді книга Аллаха – Коран повернеться до правління, а стяг Пророка ﷺ гордовито піднесеться над усіма іншими стягами, що ні у чому не обтяжить Всемогутнього Аллаха.

Центральний Інформаційний офіс
Хизб ут-Тахрір
№ 2/1433h
Вівторок, 18 мухаррама 1433 г.х.
13/12/2011

 

Головне меню