Розгортання бази ВМС США у Перській затоці

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

У січні 26 числа Пентагон об’явив про свій бюджет на наступний фінансовий рік, який починається у жовтні 2012 року.

Цей бюджет включає у себе скорочення військової присутності у Європі, також включає у себе намір створити військово-морську базу для здійснення матеріально-технічної підтримки, яка необхідна для особливих груп командос, для виробництва швидкісних військових катерів, гелікоптерів та військових літаків.  І, незважаючи на те, що фінансовий рік починається у жовтні 2012 року, Пентагон негайно розпочав справу по перетворенню одного із старих військових кораблів під приводом того, що національна безпека США перебуває у небезпеці та не терпить вагань щодо початку фінансового року. Пентагон, навіть, перевищив адміністративні процедури у привабленні пропозицій по здійсненню інженерних робіт для відновлення корабля, який за планом повинні зняти з роботи, але навпаки відправили на термінове відновлення для негайної реалізації нової покладеної місії. За  повідомленнями, розташування цієї бази , яка буде введена в експлуатацію влітку, буде в ісламській затоці. Прес-секретар стверджує, що мета Пентагону зміцнити сили США, щоб вони змогли здійснювати гуманітарну допомогу при кризових станах та стихійних лихах у віддалених місцях, де недостатньо логістики. Ця заява була зроблена на тлі іранської заяви, у якій була загроза зачинити Ормузську протоку у випадку нафтового ембарго стосовно Ірану, а також на тлі підвищеної уваги навколо іранського ядерного досьє та створення іранського військово-морського флоту в ісламській затоці.

 

Хізб-ут-Тахрір хоче виділити наступні ситуації:

Прагнення США до підвищення військової присутності в усіх її аспектах через мережу зростаючих  військових баз, розгорнутих у різних містах мусульманського світу з метою нав’язати Уммі колоніальне рабство та запобігти поверненню Халіфату, щоб заборонити мусульманам жити згідно до релігії та законів їх Господа.

Ствердження щодо надання гуманітарної допомоги є брехливим ствердженням, капітан Джон Кербі, прес-секретар Пентагону розкрив, що «ця мета була запланована давно, а зараз з’явилась можливість перейти до її реалізації». Відомо, що спецназ, відомий як «Navy SEAL» має велику історію та запис чорних злочинів та вбивств, починаючи з самого початку своєї роботи у брудній війні у В’єтнамі.
   
Те, що Америка може рухатися уперед у своїх злочинних планах ,це через слабкість та співучасть правителів мусульман, які згодні грати роль продажних шісток та сторожів, щоб слугувати інтересам Сполучених Штатів та дати їм можливість здійснювати контроль. Це стосується усіх правителів затоки, Іраку, Єгипту, Сирії та Туреччини, також це стосується і правителів Пакистану, Афганістану та інших країн.
 
Стосовно Ірану, іранський режим, який вже давно підняв гасло Великий Сатана та смерть Америці, то він не супроводжує ці гасла із серйозними справами, які переводять гасла у практичну реальність. Але ми бачимо практичну політику Ірану, яка слугує американській окупації в Іраку та Афганістані, не кажучи вже про стратегічний альянс Ірану з системою Асада та баасистським режимом у Сирії. Який надав і усе іще надає найбільш цінні послуги американському та єврейському проекту у безперервній окупації Голанських височин, а також спаплюження євреями благородної Акси та решти земель Палестини.  Незважаючи на усе це, іранський режим описує сирійський режим як опозиційний, сталий, але насправді цей режим бореться лише з джихадом проти ворогів Аллаха, євреїв, і чинить опір лише Уммі, яка прагне втілити закон Аллаха. Лідери Ірану безсоромно та усіма способами допомагають системі Асада та баасистському режиму щоб Асад продовжував вбивство синів Ісламу та безневинного народу Сирії. І якщо б не підтримка Ірану, то ця злочинна система вже б пала та позбавились би мусульмани Сирії від злочинів, які збільшуються та стають іще більш насильницькими день у день, і, навіть, година за годиною.
 
У зв’язку з цим , ми хочемо притягти увагу усієї Умми, зокрема, лідерства революції у Єгипті, Тунісі та Лівії до того, що революція повинна бути скерована на віддалення іноземної окупації незалежно від її форми та назви. Не вступати до гри компромісів та ганебних угод з шістками та інструментами Америки та Європи, у погоні за винагородами, які нашкодять та допоможуть їм, бо відновлюється  домінування Заходу над нашою Уммою та продовжити випробування.

Неможна заступатися за них та виправдовувати їх думку, що перехід вимагає поступовості, дипломатії та тактики, щоб мати можливість протистояти Заходу. В Ісламі нема політики Макіавеллі яка заснована на тому, що мета виправдовує засоби. Це з одного боку, а з іншого боку, ісламська Умма велика, якщо об’єднаються сили Умми, то вона стане величезною, багатою, і це надасть їй можливості користуватися незалежністю від західних країн, які прагнуть головування у наших країнах, Умма має силу доктрини, віри, з якою можна взяти обов’язок по заклику людей до Ісламу. Бо заклик – це основна робота Умми, до якої Аллах зобов’язав Умму та виділив ним її, Умма може осяяти мусульман праведним Халіфатом та розповсюджувати добро по усьому світу.   

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється поміж людиною та її серцем (у змозі стати на заваді людині досягти того, що їй бажається) і що ви будете зібрані до Нього. (8:24)  

Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу ХТ
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
№ 4/1433h
Неділя, 6 Рабиу-ль-Авваль 1433 р.х.
29/01/2012

 

Головне меню