Америка, хай принизить її Аллах, паплюжить Благословенні Свитки

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Найжахливіша подія, яка відбулася в Афганістані, коли американські солдати знищили релігійні книги мусульман, серед яких було багато екземплярів Корану, іще раз показує усьому світу, наскільки низькими та огидними є невірні у своїх вчинках.

Принизливе спалення Корану іще раз говорить усьому світу, наскільки є повною протиріч та дурощів американська цивілізація, яку можна назвати найгіршою цивілізацією за усю історію людства.  

 

Варто відзначити, що подібна поведінка для Америки не є виключенням з правил. Мільйони людей по усьому світу вже зазнали горя від їх дій та стали свідками найжахливіших злочинів. Ані мораль, ані релігія не у змозі зупинити їх від скоєння подібних вчинків. І всьому причиною є їх «свобода», яка притягла на людство усі біди та нещастя. Саме їх цивілізація, не маючи нічого святого, не беручи до уваги ані честь та ані гідність, не зупиняється ні перед чим на шляху до досягнення своєї мети.
 
Спаплюження Благочестивих Свитків від рук американських найманців – це лише крапля у морі від того, що встигла накоїти американська цивілізація з дня свого заснування. Іще свіжими у пам’яті мусульман є і події у в’язниці «Абу Грейб», і спаплюження американськими військовими тіл шахідів - афганців, і спаплюження американським священиком Террі Джонсом Священного Корану у квітні минулого року у штаті Флорида, що підбурило афганців провести низку демонстрацій, що засуджували подібні дії. Внаслідок живого вогню по мирним демонстрантам, злочинними окупантами було вбито десять синів ісламської Умми, і ще десятки отримали поранення. Більше того, ісламські народи ніколи не забудуть скоєні американською окупацією злочини в Афганістані, Пакистані, Іраку та інших країнах світу.  
 
Дорогі брати та сестри в Ісламі! Прийшов час усвідомити, що існуючі режими у наших країнах міцно пов’язані злочинними вузлами з Америкою та активно допомагають у її боротьбі проти усього святого. Ми, у ХТ, звертаємось до ісламської Умми, та особливо до тих, хто має силу, та закликаємо допомогти нам у справі возвеличення слова Всевишнього та для установлення держави Халіфат. Саме Халіфат є силою та могутністю мусульман у цьому та у наступних світах.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю коли він закликає до того що дарує вам життя» (8:24).

Усман Баххаш
Голова центрального інформаційного офісу ХТ
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
№ 6/1432h
Середа, 30 Рабиъ аль-Авваль 1433 р.х.
22/02/2012

 

Головне меню