О щирі генерали! Будьте кращими, хто відповів на заклик!

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Ваші брати гинуть, так зупиніть це встановленням  Ісламської держави

За два тижні до першої річниці початку благословенної революції, Шам, на тлі посилення жорстокості сирійського режиму і збільшення щоденних масових вбивств у відношенні до стійкого віруючого сирійського народу, який поніс декілька тисяч жертв та десятки тисяча поранених, полонених та біженців у різноманітних частинах землі, а також вкрай лихих умов життя… На тлі всього цього стали чутися голоси, які закликають до озброєння опозиції і Сирійської вільної армії. Так, країни Перської затоки на чолі із Саудівською Аравією та Катаром голосно закликали до озброєння опозиції. Між тим, голова Сирійської національної ради на прес-конференції у Парижі 01/03/2012 проголосив про формування «Військового штабу ради» для слідкування за справами озброєних сил опору,   організації та об’єднання їх у межах єдиного центрального управління. Він сказав: «Озброєння опозиції можливе лише через формування Національної ради і лише за допомогою її штабу ради, щоб не став процес озброєння інструментом реалізації політичного або етно- конфесійного порядку денного. У цьому зв’язку одна з минулих п’ятниць  того місяця була названа «П’ятницею озброєння вільної армії».

 

Для розуміння суті цих численних закликів  необхідно зупинитися пере наступними фактами:

1 – Дані заклики до озброєння з’явилися на тлі легендарної стійкості мусульманського сирійського народу і провалу злочинного сирійського режиму у ствердженні свого військового рішення у сфері безпеки. І оскільки сирійський народ залишився один на один із цим свавіллям, сирійський режим продовжує свої злочинні акції по відношенню до цього народу, а Америка відтягує рішення цієї проблеми. Між тим, у свою чергу, європейські держави побачили у цьому слушну мить для заклику до озброєння внутрішньої опозиції шляхом своїх агентів у країнах Перської затоки з метою формування озброєної опозиції, яка знаходиться у заручниках того, хто озброює її, прагнучи альтернативного правління, яке буде лояльним по відношенню до них.

2 – Америка і досі  не змогла утворити заміну теперішньому злочинному сирійському режиму, а також розуміє, що зовнішня опозиція, яку вона штучно створила, зовсім слабка та нездатна вести таку країну, як Сирія. Вона чудово розуміє, що світськість не поєднується із теперішньою тенденцією мусульманського населення Сирії, яке проводить протести із закликами «Ляббайк, я Аллах!... Ляббайк! Ляббайк!» (О, Аллах! Ось я перед тобою!). Голова Об’єднаного комітету начальників штабів ВС США Мартін Демпсі 19/02/2012 відкрито заявив, що кидає виклик кожному, хто зможе ясно передбачити специфіку сірійської опозиції зараз», підкресливши те, що «його країна в очікуванні повного прояснення у неї реальності цієї опозиції». Він зазначив, що «зараз передчасно казати про поставки зброї опозиційному руху у Сирії». У свою чергу, Хіларі Клінтон 28/02/2012 знов підтвердила політику затягування, заявивши що « Врешті решт Асад буде змушений піти у відставку». При цьому вона не визначила термін виразу «врешті решт».

3 –Голова Сирійської національної ради Бурхан Гальюн заявив про формування «військового штабу ради», який відповідає та узгоджується з вимогою американського геополітичного вектору, щоб взяти під особистий контроль зростаючі заклики з боку проєвропейських, зокрема проанглійських правителів країн Перської затоки. Також це робиться для того, щоб прибрати до себе будь-яку спробу озброєння під виглядом цього «військового штабу ради». Про це він підкреслив своїм, сказавши: «щоб не став процес озброєння інструментом реалізації політичного або етно- конфесійного порядку денного». У свою чергу, Білий дім 25/02/2012 заявив: «Можливо, озброєння сирійської опозиції на даному етапі є не самим наймудрішим варіантом». Як і підтвердив про те, що питання про постачання озброєння опозиції не внесений на порядок денний справ американської адміністрації».

О мусульмани Шаму! Перемога і слава за оплотом Ісламської держави всупереч безчинству деспотів!

Ані Америка, ані Європа не бажають вам ні блага, ні реформ! Навпаки, вони бажають кинути вас у рабство та збільшити масові вбивства, які чинить злочинець Башар. Не думайте покладатися на них. Продовжуйте свій шлях. Ви вже побороли своєю стійкістю усі міжнародні змови, які оточують вас. Настав час твердо зрозуміти, що справжня шаріатська зміна можлива виключно дякуючи вашим чистим зусиллям, а також старанності щирих генералів та військовослужбовців серед вас. Кличте їх по допомогу і спонукайте їх до слави Ісламу та сили віри. Ви проявили небачену стійкість для досягнення своєї мети в усуненні злочинного режиму. Ви перенесли та витерпіли те, що не під силу горам. І не позбавляйте себе цих досягнень. Доведіть їх до переможного кінця, як проголосили, що вони «заради Аллаха!», і збільшуйте їх словами «за методом Посланця Аллаха».

О щирі генерали! Будьте кращими, хто відповів!

Теперішній злочинний режим у Сирії пролив ріки крові ваших братів і сестер. Будьте кращими помічниками їх після Всевишнього Аллаха! Ви надія та бажання! Зупиніть їх кровопролиття через звернення до Аллаха та до Його Посланця і приєднання до стійких мусульман у Благословенному Шамі – оплоті держави Іслам. Знищите цей злочинний режим з його застарілим корінням і замініть його на правління Аллаха – Праведний Халіфат за методом пророкування, щоб стати кращими, хто відповів на заклик віруючих, і новими ансарами - онуками Саада Ібн Муаза, щоб восславив Всевишній Аллах вами Іслам і його прибічників. Воістину, цим ви досягнете іншаАллах велич цього світу і нагороду Ахірату!

الَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِلَّهِ وَالرَّسُولِ مِن بَعْدِ مَا أَصَابَهُمُ الْقَرْحُ ۚ لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا مِنْهُمْ وَاتَّقَوْا أَجْرٌ عَظِيمٌ

«Які відповіли Аллаху та Посланцю після того, як їм нанесли поранення. Тим з них, які коїли добро та були богобоязненими, уготована велика нагорода».(03:172)               

 
13 Рабі-уль-Авваль 1433
06 березня 2012
Хізб-ут-Тахрір

Головне меню