Прес-реліз до прес-конференції в Бейруті й Лондоні

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

О люди, що знаходяться при повному розумі! Викиньте капіталістичну ідеологію, її біди і кризи

Ми надаємо вам корінне рішення...

Політики, економісти й мислителі у світі, усвідомили, що причиною тієї економічної катастрофи є капіталістична ідеологія, яка зберігає інтереси капіталістів. Вона наповнює їх кишені за рахунок інших людей. Вона розділила світ на дві групи: група, що не досягає 5% всіх людей і володіє 80% багатствами всього світу. Та інша група, що становить 95% всіх людей і не володіє навіть 20% багатств. Навпаки, мільйони позбавлені навіть насущного хліба, щоб капіталісти жили в розкоші.

Також політики й економісти усвідомили свою нездатність знайти вирішення для тієї катастрофічної кризи. Вони оголосили про слабкість капіталістичної ідеології пройти цю кризу і надати їй рішення. Це твердження і заява виходило від багатьох політиків, таких як Саркозі, Браун та інші. Не дивлячись на те, що вони зробили деякі заходи для виходу з цієї кризи, все ж таки вони визнали фіаско цих заходів. Наприклад, як вливання ліквідних засобів у банки, ринки і компанії. Не дивлячись на те, що вони платили їх з майна тих, що платять податки, тобто вони брали в бідного, щоб зменшити спотикання багатого... Вони все ще знаходяться в своїй старій помилці, прагнучи підняти багатого капіталіста, що спіткнувся, навіть якщо це доведеться зробити за рахунок бідного...

Спроби капіталістичних країн вийти з цієї кризи виявилися безуспішними, бо вони були з цієї ж ідеології, яка викликала цю кризу. Порочна ідеологія в своїй основі, поза сумнівом, викличе порок, і нещастя для тих, хто втілює цю ідеологію. А також ті рішення, які витікають з неї, будуть порочними. І це було підтверджено реальністю самої капіталістичної ідеології впродовж тих століть, коли вона втілювалася. Навпаки, вони вимушені були використовувати рішення, витікаючі з соціалістичної ідеології, яка вже забулася часом. Наприклад, як націоналізація. Вони вимушені були суперечити своїй ідеології, нав'язуючи протекціонізм і економічну ізоляцію, що суперечить угоді GATT (генеральна угода про тарифи і торгівлю) і митних зборів витікаючі з їх ідеології.

Тому перед політиками, мислителями і економістами, немає жодного вибору, окрім як викинути цю ідеологію. Вони не матимуть потреби у пошуках заміни, бо Хизб ут-тахрір надав цю заміну людству. Він не перестає надавати корінне рішення всім людським проблемам. Воістину це Іслам і ісламська економічна система, послана аллахом Його благородному Посланнику ﷺ, яка втілювалася впродовж багатьох століть над різними народами. І саме вона принесла щастя, і розкіш для всіх людей, що навіть держава не могла знайти тих людей, кому можна було б дати зекят.

Хизб ут-тахрир провів економічну конференцію, де торкнувся світової фінансової кризи, цієї катастрофи, і роз'яснив її реальність, показуючи правильний погляд на її причини. А потім надав правильне корінне рішення...

І ось він сьогодні закликає вас, щоб надати вам короткий вміст доповідей цієї конференції в окремій книзі. І він дає вам корінне рішення для цієї кризи, яка змітає світ.   

Хизб ут-тахрір закликає вас взяти участь на двох прес-конференціях в Бейруті й Лондоні, які відбудуться  у п'ятницю восьмого числа місяця рабіуль ахир 1430г.х, що відповідає третьому квітня 2009 г.

Він надасть вам ті рішення, які ви шукаєте для нинішньої кризи і для всіх світових криз і проблем. Буде приділено час для питань і пояснень відносно пропонованого рішення і інструментів виконання для гарантування достатку і розкоші людству.



30 рабіуль аваль 1430 г.х
26/03/2009 г.


Інформаційний відділ Хізб ут-тахрір

 

Головне меню