О вчені Ісламу, кажіть правду або мовчить

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Внаслідок останніх хвилювань, які накрили Афганістан, "урядові вчені" й імами мечетей виступили із закликом до високопоставлених делегатам від Організації Ісламської конференції, й в той же час вони зажадали від уряду втілити кримінальний кодекс ісламського законодавства (худуди), щоб вивести країну з кризи, що склалася.

У зв'язку з цими пропозиціями є деякі обставини, які потребують уточнення:

1 - Організація Ісламська конференція (ОІК) була заснована колоніалізмом після того, як стався розпад Халіфату. З перших днів утворення цієї організації Умма нічого доброго від неї не бачила. ОІК являє собою всього лише групу вчених, які проводять милі зустрічі за вечірніми вечерями, п'ють, їдять, і розходяться. Дана організація зазнала невдачі у вирішенні навіть однієї незначної проблеми Умми, але, незважаючи на це, вона постійно стає зручним інструментом у руках західних колоніалістов, захищаючи їх інтереси в мусульманському світі.

2 - Вимога вчених про втілення ісламського кримінального кодексу (худуд) для врегулювання кризи в Афганістані говорить про те, що їх змусили звернутися з подібним проханням, а інакше, чому тоді весь цей час вчені мовчали про це? Вони ж прекрасно розуміють, що правління і судження, засноване не на тому, що послав Аллах - це великий гріх. Правитель, який править не по тому, що послав Аллах, є або грішником, або тираном, або хибним.

3 - Нещодавня заява міністра закордонних справ Великобританії Девіда Мілібенда1 була такого змісту: «Ми не проти демократичного Ісламу, але ми проти системи Халіфату, який не сприймає існуючі державні кордони». Вимога урядових вчених відображає дану тенденцію, яка намагається виставити Іслам тінню для демократії, тому це прохання з одного боку підозріла й низинна.

"Урядові вчені" повинні побоятися гніву Всевишнього Аллаха, і їм не дозволено спотворювати метод Пророка Аллаха (нехай благословить його Аллах і вітає) у втіленні Ісламу, який полягає в Халіфаті. Замість того щоб просити про часткове втілення законів Ісламу, вчені повинні вимагати повного втілення Ісламу, всіх його законів, за допомогою встановлення держави Халіфат, яка знищить всі аспекти домінування Заходу в ісламському світі й поверне єдність Умми під керівництвом одного Халіфа.

Якщо ж ці псевдовчені  не в змозі сказати правду, тоді вони повинні мовчати, і це краще для них.

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Афганістан
№ 30 Афганістан
15/08/2010
Неділя, 5 Рамадану 1431р.х.

-------------------------------------------------------
1Девід Мілібенд (також Мілібанд; англ. David Wright Miliband; рід. 15 липня 1965р., Лондон) - британський державний діяч; з 2001 року член Палати общин від графства Тайн і Уїр; з 28 червня 2007 по 11 травня 2010 рр.. міністр закордонних справ Сполученого Королівства в уряді Гордона Брауна.

Головне меню