Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір Пакістан, прес-реліз №10049

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір Пакістан
№10049 10/08/2010 Субота, 5 Рамадан 1431рік хіджри
Прес-реліз

Хізб-ут-Тахрір заперечує заяву прес-секретаря від імені дому колишнього прем’єр - міністра Пакістану Беназір Бхутто «Іджаз Даврані», який назвав Хізб-ут-Тахрір терористичною партією. Він безпідставно заявив,що демонстрація, яку хізб влаштував нещодавно у Лондоні, була нібито проведена за вказівкою керівників партії Наваза Шеріфа. Ця заява виявляє некомпетентність народної партії взагалом та некомпетентність офіційного прессеркетаря цієї партії зокрема. Їм не відомо, що Хізб-ут-Тахрір є найпоширенішою ісламською партією у світі, яка веде свою діяльність у більше ніж сорока країнах. Хізб жодним чином не пов’язаний з будь-якими озброєними угрупуваннями. Навпаки, Хізб-ут-Тахрір дотримується того,що шаріат забороняє застосовувати озброєну боротьбу у питанні встановлення Халіфату.

Політичний вплив Хізб-ут-Тахрір у світі є суттєвим. Можна побачити це на такому прикладі: президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама планував в цьому році свій офіційний візит до Індонезії, але спростував його, коли дізнався, що хізб з цього приводу зібрав тисячі індонезійських мусульман, та, протестуючи, вивів їх на вулиці. Також можна навести тут і інший приклад: хізб влаштував демонстрації з тисячі мусульман перед єгипетським посольством у Лондоні, приводом для якої став напад сіоністського утворення на «Флотілію свободи», яка прямувала до Гази. Хізб влаштував багато мітингів у Лондоні, коли до цієї держави прибув з візитом Мушарраф, який від них збожеволів. Чи були за проведенням вищеназваних заходів лідери народної партії?!! Який розум треба мати лідерам цієї партії, щоб офіційно заявляти те, що повністю іде всупереч з їх уставом. Річ в тому, що народна партія вважає себе, по-перше секуляристською партією, тобто такої, діяльність якої не ґрунтується на дотриманні релігії Аллаха, а по-друге, діяльність цієї партії співає в унісон з планами Америки, а це іде всупереч засадам, на яких веде свою діяльність ісламська партія Хізб-ут-Тахрір. Зардарі та брати Шеріфа, щоб залишитися при владі, сподіваються лише на лояльність Америки. І це пояснює їх замовчування стосовно уряду Зардарі, який веде боротьбу проти Ісламу та мусульман.

Мета Хізб-ут-Тахрір полягає у тому, щоб звільнити Умму від імперіалістів,а мета правителів – лише залишитися при владі. Тому хізб працює для викриття правителів-зрадників та закликає щирих людей з числа маючих владу у середовищі ісламської умми допомогти у справі встановлення Халіфату, тим самим виконуючи те,що Аллах зробив для мусульман обов’язковим. Ми застерігаємо маріонеток імперіалізму і кажемо їм те, що час звільнення близько і встановлення Халіфату вже не за горами.

Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника ХТ Пакістан.

Головне меню