Арешт п’ятьох членів партії Хізб ут-Тахрір після того, як вони викрили процес виборів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Після того, як Хізб ут-Тахрір провів роботу в Афганістані по викриттю сфальсифікованих виборів та уявної демократії від 31 серпня 2010 року, урядовці арештували п’ятьох членів Хізб ут-Тахрір. В той час як кандидатам, прибічникам західних думок, була дозволена діяльність у розповсюдженні своїх думок,розвішувати свої портрети, гасла, розповсюджувати заяви, які містять в собі думки, несумісні з Ісламом. Серед них є і такі, хто закликає до соціалізму, секуляризму при цьому у відкритій формі, до речі вони підпорядковуються системі правління агента Карзая. А це вказує на те, в системі Карзая не виникає труднощів з такими закликами, вони проходять під приводом «свободи слова», але коли справа стосується Ісламу або Халіфату, система правління не дозволяє розповсюджувати навіть жодної прокламації або хоча б вивісити її на дошці об’яв.

Дуже легко викрити лицемірство агентського режиму Карзая – достатньо почути їх брехливі заяви про саму систему, про наявність демократії, свободи в Афганістані.

Ми хочемо нагадати Карзаю, що політична боротьба, яку проводить Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату, справа не нова. Заклик до Халіфату досяг Афганістану завдяки перенесеним стражданням та жертвам хлопців з Хізб ут-Тахрір на цьому шляху. Тому спроби призупинити цю роботу шляхом таких боягузливих вчинків ніколи не будуть мати успіх. Нема на Землі такої сили, яка змогла б зупинити нас від виконання цього великого фарду з дозволу Всевишнього Аллаху,фарду по встановленню держави Халіфат. Сусідні країни, яки намагалися призупинити роботу по встановленню Халіфату, зазнали нищівної поразки через рішучість Хізб ут-Тахрір і це має бути уроком для вас, о, режим Каразя.

Прагнення Карзая якомога швидше призупинити діяльність Хізб ут-Тахрір підтверджує його страх та побоювання, а також і його панів, перед новим сходом зірки держави Халіфат. Думка про Халіфат міцно закріпилася у серцях жителів Афганістану та інших мусульман всього світу. Це через нашу наполегливість у викритті вад систем невір’я  в ісламському світі, заклику до їх заміни на систему Халіфат, яка принесе усім мусульманам спокій та небезпеку, поверне владу та славу Умі та втілить справедливість на Землі.

Ми запевнюємо Карзая,що він всупереч своїй підлості та своїм фантазіям ніколи не зможе призупинити розповсюдження думки про Халіфат. Бо справа по встановленню Халіфату є для нас справою доленосною. І ми продовжимо працювати у цьому напрямку в Афганістані та в інших країнах з низки мусульманських країн допоки не встановимо Халіфат.  


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Афганістан
№ 32 02/09/2010 четвер, 1923 Рамадану 1431г.х.

Головне меню