Якщо уряд Туреччини щирий у своїх заявах, тоді хай відверто скаже, що «єврейське утворення» являє собою зовнішню загрозу для Туреччини!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Протягом 20-24 серпня 2010 року різноманітні ЗМІ оговорювали новину, яка біла пов’язана з рішенням уряду «Партії справедливості та розвитку» внести зміни до «Політичного документу про національну безпеку країни» (Milli Guvenlik siyaset belgesi – MGSB), в народі він також відомий під назвами «червона книга», «секретна конституція», «червона конституція». Кінцева версія проекту документу була роздана задля детального ознайомлення та наступного аналізу компетентним та зацікавленим особам у Раді Національної безпеки Туреччини (MGK) 19 серпня 2010 року. Згідно цього проекту стосовно зовнішньої загрози, яку раніше обумовлювали «реакційною загрозою», через відсутність сміливості авторів цього проекту відкрито сказати про «Іслам», був використаний вираз «формування, які використовують релігію». Згадується також, що назви організацій, які підпадають під цей пункт, будуть перелічені у відповідному додатку до цього документу. Також  ЗМІ  повідомляли, що у документі передбачено виключити низку країн зі списку зовнішніх загроз Туреччини, таких як Росія, Греція, Іран та Ірак.

Звістка щодо проведення змін у «Політичному документі про національну безпеку» (MGSB) в дійсності має вигляд послання турецькій спільноті, спроба уряду правлячої «Партії справедливості та розвитку» примирити мусульманське населення Туреччини з нерелігійним світським демократичним режимом. Подібна ініціатива «Партії справедливості та розвитку» (яка повсякчас використовує ісламські гасла та заклики заради досягнення своєї низької мети, застосовуючи політику подвійних стандартів, при цьому, яка настирливо при кожному зручному випадку намагається закріпити за собою демократичний та світський імідж) для здійснення змін у документі якимось чином нам нагадує пункти, які містяться у доповіді «Громадянський демократичний Іслам», автором якого є центр американських досліджень Think Tank під назвою «Ренд Корпорейшн» від 2003 року, де говориться: «Перед США є три завдання, які пов’язані з політичним Ісламом. По-перше: США хочуть запобігти розповсюдженню екстремізму та насильства. По-друге: Америка хоче, щоб не складалося враження, що вона бореться проти самого Ісламу. По-трете: В перспективі Америка мусить знайти засоби заохочення рухів, які розвиваються у бік демократизації, що допоможе у дослідженні економічних, соціальних та політичних причин, які можуть підпитувати радикальну форму Ісламу».

Стосовно змін в документі щодо зовнішніх загроз. Для того, щоб Америка була в змозі здійснити свої вищезгадані завдання, Туреччина мусить дотримуватися політичного курсу, який ґрунтується на відсутності виникнення проблем зі своїми сусідами. Америка дивиться на Туреччину як на помірну ісламську країну у межах «Проекту Великого Близького Сходу», який вигадала Америка у спробі відтягнути встановлення держави другого праведного Халіфату. Демократичні та капіталістичні ідеї почали входити в ісламський світ через Туреччину, щоб закріпити американський вплив в цьому регіоні. У зв’язку з цим у колах ЗМІ подейкують, що договір по обміну урану з Іраном був здійснений за вимогою США, таким чином, виключення «Ірану» зі списку країн, які являють собою зовнішню загрозу турецьким інтересам, більш узгоджується із бажанням Америки, а не з бажанням самої Туреччини, як вона хоче це зобразити! Виключення зі списку країн Греції, як зовнішньої загрози для Туреччини, викликано необхідними поступками, на які Туреччина мусить піти у межах переговорів з ЄС. Виключення зі списку країн, які становлять зовнішню загрозу для Туреччини, Росії, теж узгоджується з американською політикою стосовно Росії. Америка використовує Туреччину як троянського коня заради здійснення свої мети на Кавказі та в Центральній Азії, які Америка оцінює як країни на задвірках у Росії.

О, мусульмани Турції!

Якщо ваш уряд щирий у своїх заявах,він заявив би про це відкрито без жодної участі в цьому невірного колонізаторського західного світу, який очолює Америка, втілюючи в собі справжню зовнішню загрозу для Туреччини. США і досі продовжує реалізовувати свої брудні та хитрі плани проти ісламської Умми,вона і досі продовжує проливати невинну кров мусульман. Відкрито скажіть про те, що ЄС особисто являє собою зовнішню загрозу для Туреччини, бо він вважає, що землі усього Кіпру належать лише йому разом із підконфліктними територіями, ЄС вважає, що турецькі прикордонні війська, які дислоковані на півночі острову, є окупаційною силою. Якби ж ваш уряд був щирий у своїх заявах, тоді він відмовився би від свого визнання легітимності країни «єврейського утворення» та розцінили би його як об’єкт зовнішньої загрози. Це ворог, який окупував палестинські землі, який атакував турецькі судна «Флотилії свободи» на нейтральних водах.


Помічник офіційного представника ХТ,
Четвер, 23 Рамадан 1431 рік хіджри
Туреччина
02/09/2010р.


Головне меню