Офіс офіційного представника Хізб-ут-Тахрір у Туреччині вітає мусульман Туреччини з благородним святом Ід аль-Адха

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Ми з офісу офіційного представника Хізб-ут-Тахрір вітаємо мусульман Туреччини з благородним святом Ід іль-Адха!  Прохаємо у Всевишнього Аллаха, щоб Він прийняв їх жертвоприношення  та решту обрядів поклоніння, і зробив прихід свята Ід іль-Адха благом та милістю для усіх мусульман. Ми взиваємо до Аллаха з тим, щоб Він об´єднав усіх мусульман під крилом другого праведного Халіфату за методом пророцтва у найближчий час.


Шановні мусульмани Туреччини!

Ми глибоко впевнені в тому,що та щирість, яку ви проявили, виконуючи жертвоприношення Всевишньому Аллаху – це і є справжня щирість у ваших серцях, яку ви проявляєте, втілюючи у житті усі інші закони Шаріату.
Але ті ганебні запроданці-правителі,які стоять над нами, надають ресурси та багатства країни за безцінок невірним колоніалістам, прирікаючи тим самим вас на приниження та ганьбу.

В той час, коли стогнуть наші брати мусульмани, коли їх вбивають та роблять тортури у мусульманських країнах, знесилюючись під тягарем окупації щоденно, ми бачимо, як правителі-запроданці, замість того, щоб зібрати армію та захистити їх, вони, щоб політично догодити своїм господам колоніалістам, повторюють так порожні вислови як: «міжнародний закон», «дипломатичні зусилля», «компроміс заради миру»!

Нам відомо, що така постійна поведінка правителів примушує вас відчувати себе загнаними у кут без промінця надії на порятунок.

І, з іншого боку, зростаюча зневага, яка скерована на Іслам та мусульман, та постійні глузування над законами шаріату від виглядом «свободи слова», також і зухвальство на адресу Книги Аллаха та спалення його копії руками євреїв та подібні спроби у США – усе це скеровано на приниження вас у спробі підірвати вашу впевненість в великому Ісламі, як в вірі, так і в законах.

А після цього повністю розірвати зв’язок ісламської Умми з Ісламом, щоб позбутися неї, як тільки у неї стануть порожніми думки та почуття.

Не дивлячись на цей зображений пригнічений стан Умми, ми впевнені, що Всевишній Аллах виконає свою обіцянку,про яку Він сказав:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُم فِي الأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِيـنَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذي ارْتَضَى لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا
«Обіцяв Аллах тим з вас, які увірували та творили благі діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі,подібно до того, як Він зробив намісниками тих,хто був до них. Він утвердить їм їх релігію, яку вибрав для них, та змінить їх страх на безпеку» ( 24:55)


Всевишній Аллах дав нам благо та змилостивився над Уммою за допомогою виникнення серед неї Хізб-ут-Тахрір, яка є політичною партією, її ідеологією є Іслам, яка складається з богобоязнених щирих хлопців, які присвятили себе тому, щоб наповнити вас ісламськими чистими думками.

Ці думки були виведені шаріатським шляхом, подавши правильні ісламські рішення для розв’язання вищезгаданих гострих проблем в Уммі. Вони не відходять від методу Посланця Аллаху (с.а.в.) ані на йоту та не бояться померти заради Аллаха, пам’ятаючи те, що сказав нам Расулюллах (с.а.в.):
«لاَ تَزَالُ طَائِفَةٌ مِنْ أُمَّتِي ظَاهِرِينَ عَلَى الْحَقِّ لاَ يَضُرُّهُمْ مَنْ خَذَلَهُمْ حَتَّى يَأْتِي أَمْرُ اللهِ وَهُمْ كَذَلِكَ
«Завжди буде існувати група з моєї Умми, яка буде дотримуватися істини. Їм не зашкодить той,хто зрадив їх, допоки не прийде веління від Аллаха, а вони будуть залишатись незмінними (в істині)».

Шановні мусульмани Туреччини!

У зв’язку з тим, що відбувається, ми знову закликаємо вас зібрати усі свої сили та сумління та приєднатися до завзятої роботи Хізб-ут-Тахрір по встановленню другого праведного Халіфату за методом пророцтва.
Бо лише під встановленим прапором Халіфату ми по-справжньому відчуємо радощі та веселощі від цього благородного свята Курбан.

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُون بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ
«Того дня віруючі зрадіють допомозі від Аллаха. Він допомагає тому, кому забажає. Він Могутній,Милосердний» (30:4-5)



Помічник офіційного
представника ХТ,
Туреччина
№ T.R/B.S/2010/M.N.R./0032
Вівторок, 10 Зуль Хиджа 1431 г.х.
16/11/2010
Тел.:  +90 312 311 61 13 Сайт вилаята: www.turkiyevilayeti.org
E-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. / Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню