Уряди західних країн – ось вони справжні терористи!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Во ім´я Аллаху Милостивого та Милосердного

На цьому тижні дебати стосовно участі Австралії в Афганістані знайшли своє продовження в Сенаті. Подібно до того, як це мало місце в Палаті Представників,більшість присутніх від обох партій, як уряд так і опозиція, виступили з підтримкою війни, хоча деякі сенатори виразили незгоду Незмінним для обох сторін (уряд та опозиція), але залишається основний аргумент на користь доцільності вторгнення – необхідність протистояння «ісламському тероризму», який вкорінився в Афганістані, а також необхідність сприяти в допомозі народу Афганістану, зокрема жінкам, який пригнічується «ісламським екстремізмом». Спростовуючи та заперечуючи цей брехливий та оманливий  аргумент, Хізб-ут-Тахрір в Австралії стверджує наступне:  

1. Західні уряди на чолі з США та Великобританією побили рекорд по пригнобленню, експлуатації та війнам у сучасній історії. Вони відповідальні за найбільше знищення громадянських осіб більше ніж будь-яка організація або індивід. Вони обігнали геть усіх у розпаленні несправедливих війн, тортурах, експлуатації ресурсі слабких націй, підтримці репресивних режимів при наявності користі для себе і повній байдужості до людських життів у процесі переслідування своїх політичних та економічних інтересів. Їх гасла про протистояння тероризму сприймаються лише некомпетентними або тими, хто ігнорує їх явне лицемірство.

2. На додаток до цього, західні уряди у своїй «Війні з тероризмом» скеровані американською адміністрацією, чиї груди прикрашені її нещодавніми «витівками»: Гуантанамо, Абу Грейб, Баграм, тортури, безпідставне руйнування Іраку та Афганістану, BlackWater, а також спроби усе це приховати,що підтвердилось нещодавніми документами, оприлюдненими Wikileaks. Враховуючи усе вищезгадане, саме Америка потребує «зміни режиму», а  зовсім не Афганістан.

3. Недоліки ісламського світу, який, насправді, геть зруйнований вщент, не будуть виправлені вторгненням, яке переслідує користь з боку тих, хто має іще більші недоліки.  Навпаки, вони будуть усунені лише після припинення західного втручання таким чином, щоб мусульмани змогли самі визначати свою політичну долю згідно зі своїм способом життя, своєю історією та цінностями.

4. Світ повинен стерегтися не «ісламського»,а «західного» екстремізму. Людство не повинно боятися Ісламу, багатовіковий спосіб життя якого зробив величезний внесок в його інтелектуальний та цивілізаційний розвиток. Навпаки, людству варто боятися секуляристського лібералізму, чий внесок до матеріального прогресу позначився величезною та незрівнянною ціною на духовних, моральних та гуманних цінностях.

Медіа Офіс
Хізб-ут-Тахрір в Австралії
№025/10
19 Зуль Къада 1431 г.х.
27 жовтня 2010 року
За додатковою інформацією, питаннями або коментарями звертайтесь до Усмана Бадар, представника ХТ в Австралії Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
0438 000 465
www.hizb-australia.org.

Головне меню