Уряд танцює під американську дудку та приймає активну участь у роздробленні країни

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Через два тижні, розмахуючи пряником, повернувся до країни Джон Керрі1, який очолює у верхній палаті Конгресу США Комітет закордонних справ. Повернувся з вісткою про те, що у найближчий час, у липні 2011 року, Судан викреслено з американського списку країн, які сприяють тероризму. 2011 рік – це дата, коли домовились відокремити південь Судану, якщо Хартум проведе два референдуми та сприйме їх результати.


Пританцьовуючи під американську дудку, президент Судану Омар аль-Башир у своїй заяві виразив готовність дати позитивну відповідь вказівкам Америки у меті проведення цього злочинного референдуму.

Він сказав наступне: «Судан, як і раніше, буде залишатись об’єднаною державою в думках, серцях та нашій культурі. Буде налагоджено міст з нашими братами на півдні країни, при будь-якому результаті референдуму, якими б вони не були, чи збереже територіальну єдність країни, чи розділить її навпіл. Північ не буде будувати свої стосунки з півднем як з чужинцями».

Більше того, партія Національний конгрес2 зобов’язалась, виходячи зі слів депутату від хартумського округу у заяві для преси, надати непомірну допомогу в утворенні країни, яке планується створити на півдні Судану. Він сказав наступне: «Ми погодились відповісти на пропозицію Керрі сприяти півдню у питанні забезпечення безпеки, в економічному плані,а також розвивати нафтовий сектор і т.д».

Ми Хізб-ут-Тахрір у Судані хочемо сказати наступне:

По-перше: Балачки уряду про привабливе об´єднання та утворення комітетів заради цієї мети – це ніщо інше як кидання пилу у вічі. Насправді, уряд прагне догодити Америці, а не Господу Америки та Всесвіту в загалому.

По-друге:  Згода уряду на проведення злочинного референдуму означає  дотримання втілення американського плану, мета якого розшматувати країну. Це страшенне зло, усі люди з повною рішучістю повинні піднятися проти реалізації цього плану, особливо, ті, хто мають владу та сили, які здатні його скасувати.

По-третє: На усіх мусульманах у цій країні лежить відповідальність за запобігання цьому плану усіма можливими для цього засобами. Бо що ви скажете наступному поколінню, коли спитають вас: «Що ви зробили, щоб запобігти руйнуванню своєї країни?» Більше того, яку відповідь ви дасте, коли спитає у вас Всевишній Аллах «Що ви зробили для знищення цього зла?!»

وَاتَّقُوا فِتْنَةً لَّا تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنكُمْ خَاصَّةً ۖ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
«Бійтесь спокуси, яка захопить не лише тих з вас,хто був несправедливим. І знайте, що Аллах суворий у покаранні» (8:25)


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ,
Судан
№ H.T.S. 58
Вівторок, Березень Зуль хіджа 1431 р.х.
09/11/2010 р.
Тел.: 0912240143 - 0912377707
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


1Джон Форбс Керрі (англ. John Forbes Kerry; 11 грудня 1943 року, Колорадо) – з 1985 року молодший, з 2009 року старший сенатор від суверенного штату Массачусетс, голова сенатського комітету по іноземній політиці. Має членство у Демократичній партії.
2Партія Національний конгрес (араб. المؤتمر الوطني‎‎; al-Mu'tamar al-Waṭanī) – правляча політична партія в Судані. Партію очолює президент Судану Омар аль-Башир. Партія ставить собі на меті введення шаріату на національному рівні. В ідеології партії переплітаються ісламізм, націоналізм,популізм та консерватизм. Але міжнародні гуманітарні організації звинувачують партію в ісламському тоталітаризмі.

Головне меню