Посилки з вибухівкою з Ємену – інцидент, сфабрикований США

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Офіційне джерело в Ємені о п’ятниці 29 жовтня 2010 року в інтерв’ю єменському інформаційному агентству «Саба» заявило про своє здивування стосовно інциденту знахідки вибухових речовин на борту американського вантажного літака поштової кампанії UPS*.

Зокрема, воно повідомило: «Заходи безпеки в аеропортах Ємену вкрай суворі та акуратні. Це окрім того, що не існує прямих та транзитних рейсів з аеропортів Великобританії та США».


Свій виступ воно закінчило такими словами: «Ємен і надалі продовжить докладати зусиль у боротьбі з тероризмом та співробітництві з міжнародною спільнотою в цій сфері, оскілки тероризм загрожує безпеці всіх людей».  

Днем пізніше Алі Абдалла Салех провів прес-конференцію, в якій він сказав, що вся отримана інформація стосовно посилок з вибухівкою має джерело американського походження.

США подякували розвідувальним службам Саудівської Аравії за ту роль, які вони відіграли, виявивши та повідомивши про наявність двох підозрілих посилок, які були призначені одній з чикагських єврейських організацій в Америці. Про дві підозрілі посилки повідомив громадянин Саудівської Аравії, який повертався з Ємену.

Цей інцидент трапився до початку проміжних виборів до Конгресу, щоб підштовхнути американців до голосування за демократів, які ведуть боротьбу з так званим «тероризмом», і в той же час, щоб шантажувати правлячий режим в Ємені продовжувати бомбардувати його території.

Цей інцидент з вибухонебезпечними речовинами у посилках нагадує нам інцидент з листами, в яких була сибірська виразка, в чому тоді була звинувачена все та ж сама аль-Каіда, а, насправді, тими, хто відправляв ці листи  того часу були співробітники ЦРУ.


Ми стверджуємо наступне: Якщо Алі Абдалла Салех та його режим не втягнуті у цю сфабриковану справу, тоді чому ж він на повний рот сміливо не скаже Америці: «Ні, ми не будемо вашими партнерами в знищенні Ємену», і не проявить каяття за пролиту кров невинних людей з його ж згоди?  

Або 300 млн. доларів, отримані ним в подарунок від США під виглядом гуманітарної допомоги, половина яких піде на служби безпеки та військових, а інша половина буде витрачена самою Америкою, як їй заманеться – усього цього достатньо, щоб закрити очі на будь-які дії США, навіть, якщо вони стали причиною загибелі невинної дівчини – підлітка, студентки університету!

Вищезгадана фабрикація виходить на поверхню після заяви нового посла Сполучених Штатів в Ємені, Джеральда Феерстайна, який спеціально прибув з Пакистану та має досвід у злочинах подібно до 1 листопада, де він сказав, що на правлячий режим в Ємені не варто скидати відповідальність за ці дів посилки.

А також телефонна розмова, яку відкрив Обама Салеху 2 листопада з обіцянкою стояти разом з правлячим режимом в одному ряду проти аль-Каіди.  

Уся ісламська Умма жадає появу того,хто покладе край приниженням та прислуговуванню правителів перед американським обличчям та дійсно буде в змозі дати відсіч пихатому гнобителю- Америці.

Появі того, хто усуне контроль Америки над мусульманськими землями та рештою світу, та знову поверне ісламську Умму на своє почесне місце – місце кращої Умми, виведеної серед людей.

Того, хто об´єднає мусульман в одній державі і буде правити ними на основі Ісламу. Зробить цю Умму маяком істини на землі, як це було раніше, коли вона веде інші народи до істини від Аллаха, чого неможливо досягти без Халіфату за методом пророцтва.

أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ
«Воістину, допомога Аллаха близька» (2:214)
وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
«Аллах владний робити Свої справи, але більшість людей не знає про це» (12:21)

Інформаційний офіс
Хізб-ут-Тахрір
Ємен
П'ятниця, 1928 Зуль Када 1431г.х.
№ H.T.E. 00
05/11/2010


*Кампанія UPS працює в більше ніж 200 країнах світу. Кількість її співробітників по всьому світу перевищує 425 тисяч, в тому числі 358 тисяч працюють в США.
Алі Абдалла Салех (араб. علي عبد الله صالح‎‎, народ. 21 березня 1942 р.) — президент Ємену.

Головне меню