Америка підтверджує своє перебування в Іраку

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Газетне видання «ас-Сабах» о понеділка від 22/11/2010 року подає з посиланням на The New York Times, що віце-президент США Джозеф Робінетт (Джо) Байден сказав: «Наша держава повинна виконувати свою роль в Іраку заради закріплення прогресу!» І що вони не відмовляться від своїх зобов’язань, бо іракські сили безпеки поки ще не готові прийняти на себе подібну відповідальність, також вони зобов’язуються витрачати необхідні для цього кошти, не дивлячись на економічні труднощі у країні … кінець цитати.


Поза жодних сумнівів є те, що саме окупант - Америка, у першу чергу, несе відповідальність за те, що з нами трапилось: розруха, загибель, вбивства, виселення і т.д., ті звірства та огидні речі. Вона, як і раніше,проштовхує свою брехню через гасла «політичний процес», «домовленості по питаннях безпеки», «суверенітет», «конституція», щоб обдурити вас та осліпити гіркою правдою, яка полягає у довготривалій окупації та тотальному володарюванні над Іраком та його природними ресурсами. В цьому їм сприяють встановлені над ними правителі. Правий був Пророк (с.а.в.), коли сказав: «Якщо в тебе нема сорому, роби що забажаєш», стосовно їх також доречні слова однієї людини:

Прапор, конституція, маджліс-уль-Умма Кожне від правильних значень відвернуте. Назви, від яких нема користі
А що стосується їх значень,
то вони нікому не відомі.


Якщо ви не згодні з вищеназваним, заради Аллаха, дайте відповідь: яким чином подібного роду свіжі заяви можна співставити з попередніми запевняннями вищих військових чинів у всьому Іраку про готовність та здатність іракських сил безпеки забезпечити безпеку в країні після уявного виводу американських сил. Такі військові генерали як  Стеван Ланца, Террі Вульф, Вінсент Брукс  запевняли,що побоювання іракських політиків стосовно цього далекі від дійсності.

Такі заяви і їм подібні підтверджують те, від чого ми вас багаторазово перестерігали,а саме: Америка прибула сюди з –за океану, та витратила величезну купу грошей,  загубила в боях тисячі своїх солдатів, похитнувши свою репутацію у всьому світі – і усі ці жертви з її боку не були заради того, щоб згодом просто так віддати країну з рук у ріки її населенню та повернутися додому. Не вірте всьому тому,що бачите, і половині того, що чуєте. Не позбутися нам і не заспокоїтись від всього цього , якщо ми не повернемось до нашої релігії, до рішення Господа нашого, під крилом праведного Халіфату за методом пророцтва з дозволу Аллаха:

ذَٰلِكَ وَعْدٌ غَيْرُ مَكْذُوبٍ
«Ця обіцянка не буде оманою» (11:65)


Працюйте разом з тими, хто веде діяльність на цьому шляху, тоді лише буде вигнаний геть кожен невірний та окупант, який причиняв страждання мусульманам на їх землях.

Інформбюро Хізб-ут-Тахрір, Ірак
№ 31/16
Вівторок, 1917 Зуль хіджа 1431г.х.
23/11/2010

Головне меню