Коли дівчина досягає статевого дозрівання, вона повинна носити шаріатську форму одягу

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Коли дівчина досягає статевого дозрівання, вона повинна носити шаріатську форму одягу, відповідаючи на веління Всевишнього Аллаха, поза різницею на якому ступені школи вона навчається, на II або на III

8 листопада 2010 року «краща жінка», дружина Абдулли Гюля, президента турецької республіки, під час зустрічі, яка відбулася у Лондоні, казала про те, що вона проти запровадження шаріатської форми одягу у загальноосвітній школі II ступені навчання,потім додала: «Ми усунемо неуцтво у цьому питанні». Потім президент турецької республіки Абдулла Гюль приносив вибачення за подібні заяви.

Як відомо, після «військового перевороту 28 лютого» початкові класи, які тривають п’ять років навчання, були включені до середніх класів, які складають три роки, що стало іменуватися II ступенем навчання «етап обов’язкової освіти – в загалом, складає вісім років». Метою всього цього було відміна середнього рівня навчання у школах для імамів та проповідників, де молоді дівчата, які вже досягли віку статевого дозрівання, могли б носити шаріатську форму одягу, не дивлячись на те, що система освіти у цій країні світська (не  релігійна). На той період наш народ, будучи мусульманським, прив’язаним до ісламських цінностей, дуже болюче та бурхливо відреагував на це. Дані заклади прийняли цю політику світської країни (безбожної), після чого було вжито заходів у вигляді накладання величезних сум штрафів та ув’язнення стосовно тих родин, які утримались від відправлення своїх доньок, які вже досягнули статевого дозрівання, до цих шкіл, щоб не опинитись примушеними до розкриття місць аврату.

Дана політика досі має місце. Країна подібну програму позначила як «перевиховання родин», більше того, вона звинуватила у неуцтві ті родини, які утримались від відправлення досягнувших статевого дозрівання доньок до школи, щоб тих не примушували роздягатися. На такі родини тиснули з різних боків як могли. Цілеспрямовано з боку діючого режиму проводилась робота над віддаленням даної проблеми від громадськості. Родини, які, не дивлячись на заборони, наполягали на відправці своїх доньок до школи у шаріатському одязі (джильбаб), особливо у містах Конья та Адана, з боку урядових осіб правлячої «Партії справедливості та розвитку» (які прийшли до влади за допомогою мусульманських голосів,запевнивши їх скасуванням заборони на носіння хіджабу в університетах) були розцінені як підбурювачі та провокатори безладів. Усе це дійшло до того, що член парламенту Зафер Ускюл висловився з погрозами на їх адресу, промовивши наступне: «При необхідності діти з подібних родин будуть відбиратися і надалі ними буде опікуватися держава». Сьогодні ж ми чуємо нову маячню з боку голови республіки та його дружини!

إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ
«Тим, які спокушали віруючих чоловіків та жінок, та не принесли покаяння, уготовані муки у Пеклі, муки від обпалюючого вогнища» (85:10)

Шановані мусульмани Туреччини!

Кожній дівчині, яка досягла статевого дозрівання, є обов’язковим (фард) носіння шаріатської форми одягу, ти самим відповідаючи на закони Аллаха, у даному випадку вираженому у відкритій формі. І це Аллах зробив обов’язком, поза різницею на якому ступені навчання вона б не знаходилась у загальноосвітній школі, II або  III. Поверхові дискусії, які, на сьогодні, точаться навколо термінів «хустка», «шаріатська форма одягу»», наявність якої зобов’язав Всевишній Аллах, нічого окрім елементарних розрахунків розкрутити цю тему на свою користь на виборах 2011 року з себе не представляють.  У зв’язку з цим ми, у свою чергу, хочемо іще раз звернутися до вас з закликом до спільної діяльності з Хізб-ут-Тахрір, щоб втілити у життя вінець усіх зобов’язань – другий праведний Халіфат за методом пророцтва, який заново відродить ісламський спосіб життя через виконання усіх законів Шаріату, що і визначив для нас Аллах, а не лише мусульманський одяг. Який буде нести Іслам до людства як послання, вірне керівництво та світло.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227)

Помічник офіційного представника Хізб-ут-Тахрір,
Туреччина
№ T.R/B.S/2010/M.N.R./0031
Четвергом, травня Зуль хіджа 1431г.х.
11/11/2010

Головне меню