Ми подаємо голос збентеження: «Хамас» прямує туди ж, до чого врешті решт прийшов «Фатх»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Ми подаємо голос збентеження: «Хамас» прямує туди ж, до чого врешті решт прийшов «Фатх». Кожному з них ми кажемо: «Палестина не належить вам. Це власність Умми Мухаммада (с.а.в.) до Судного Дня»

Інформагентства повідомляють про розсекречення прихованих документів, оприлюднених на сайті «Вікілікс», де говориться про «готовність керівництва Хамас визнати Ізраїль, як вважає прем’єр-міністр Катару та по сумісництву міністр закордонних справ цієї країни Шейх Хамад бен Джасем аль-Тані».

О середі 12/01/2010 року голова уряду «Хамасу»  Ісмаіл  Ханія провів зустріч з групою іноземних журналістів, де він запевнив у наступному: «Його уряд прийме будь-який результат референдуму,який охопить Західний берег, сектор Газа, табори біженців стосовно питання, пов’язаного з будь-якого роду домовленостей з Ізраїлем, якщо, навіть, врешті решт, цей результат буде іти всупереч ідеологічним поглядам руху «Хамас»». Ханія також додав: «Ми визнаємо, приймемо Палестинську країну у кордонах 1967 року,в якості столиці якої повинен стати Ієрусалим, повинні бути визволені ув’язнені-полонені та вирішена проблема біженців. «Хамас» визнає результати будь-якого референдуму, якщо ,навіть, це буде розходитися з ідеологічними поглядами руху та його принципами».

Коментуючи подібні небезпечні заяви, хочемо позначити наступне:  Не дивлячись на те, що Ханія на зустрічі з журналістами негативно висловився та критикував зміст матеріалів «Вікілікс», все ж таки він не заперечував те, про що йшла мова – готовність керівництва «Хамасу» визнати сіоністське утворення. Більше того, його слова про прийняття урядом палестинської країни у кордонах 1967 року,прийняття «Хамасом» результатів будь-якого референдуму стосовно питання домовленості з Ізраїлем, якщо,навіть, це буде іти всупереч до ідеологічних поглядів та принципів «Хамасу», підтверджує правдивість змісту матеріалів, які були розсекречені.

Ханія чудово був обізнаний, що питання Палестини постає проблемою у якості ісламських земель, які благословив Аллах. Сіоністи відняли її та вигнали місцеве населення при підтримці Європи, Америки та решти більшості країн, які мали корисливі погляди на мусульманські землі. Також їм на руку зіграла байдужість існуючих режимів в мусульманському світі. Палестинська земля –це власність усіх мусульман до Судного Дня. Жодна людина не має права вести переговори за цю землю, відмовлятися від клаптика цієї території,ані уряд «Хамасу», ані уряд «Фатху», ані правителі мусульманського світу усі разом докупи. Мусульмани повинні повністю вивільнити цю землю, бо Всевишній Аллах прив’язав її до світогляду мусульман, сказавши:

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ
«Пречистий Той, Хто переніс вночі Свого раба,щоб показати йому деякі з наших знамінь, з Заповідної мечеті до мечеті аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення» (17:1).

Ми ж зі свого боку б’ємо тривогу, побачивши останнього часу прагнення з боку «Хамас» до того, до чого прийшов рух «Фатх» (і його уряд згодом),яке поступово, твердо рухаючись,почало з озброєного опору та гасел про вивільнення усієї палестинської території від моря до річки, та закінчило веденням переговорів з окупантами, визнанням ніби то їх прав, відмовою на їх користь від більшої частини палестинських територій і, врешті решт, почало слідкувати за їх безпекою.

Варто кожному, хто вірить в Аллаха як Господа, в Іслам як в релігію та в Мухаммада (с.а.в.) як в Пророка, визнати,що, навіть, якщо геть усі люди зійдуться на рішенні, яке іде всупереч Шаріату,  то воно вважатиметься недійсним, його треба відкидати, воно ламаного гроша не варте, бо у цьому випадку законотворча роль була віддана людині, а не Аллаху. Хіба це є чимось невідомим та незрозумілим для «Хамасу» та його уряду, у той час, коли вони проголошують ісламські гасла? Хіба не очевидно, що будь-яка угода з колонізаторами – сіоністами, ворогами Аллаха, буде ґрунтуватись на існуванні їх країни та визнанні цього на цій благословенній та чистій землі? Або хочуть досягти угоди з єврейською країною, щоб вона зникла, ліквідувалась з земної кулі?

Жертви, які поніс палестинський народ, невинна кров, що пролилась на цій землі, в тому числі жертви та кров послідовників руху «Хамас», «Фатх» та інших,повинні стати стимулом для ісламської Умми в цілому,щоб ліквідувати сіоністське утворення з його корінням, а не використовувати цю кров та ці жертви як засіб, щоб іти на поступки, відмовляючись від більшості територій Палестини на користь сіоністів, в обмін на жалюгідне утворення у кордонах 1967 року, якщо ,навіть, ці поступки і будуть загорнуті у яскраві обкладинки із заборонених Шаріатом референдумів.

Послідовники руху «Хамас» повинні отямитися, перш ніж вони опиняться там, куди потрапили їх попередники, захисниками безпеки сіоністів, маючи жалюгідну країну у кордонах 1967 року, або менше того. Якщо вони дадуть гідну відповідь на свій обов’язок перед Аллахом, то досягнуть величі у цьому житті та у наступному, але хто б погодився та попрямував!?

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ
«О ті,які увірували! Відповідайте Аллаху та його Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24)

Информационный офис
Хизб-ут-Тахрир Палестина
№ S/T S 010/73
Четверг, 26 Зуль Хиджа 1431г.х.
02/12/2010
Тел: 0598819100

Сайт информбюро ХТ в Палестине: www.pal-tahrir.info
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню