Хай будуть визволені хлопці з Хізб-ут-Тахрір негайно!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

1 грудня 2010 року були заарештовані шестеро доблесних мусульман з Хізб-ут-Тахрір у місті Газіантеп, де вони були затримані рано вранці під час рейдів руками прислужників жалюгідного світського демократичного кяфірського режиму з раптовим та неочікуваним вторгненням до їх осель.


Здійснили вони це під приводом боротьби з «терористами-злочинцями», не маючи на це жодних підстав. Було арештовано четверо та відправлено до в’язниці, а двох інших відпустили. На минулому тижні у тому ж самому місті продовжилась ця операція, під час якої було затримано багато хлопців з Хізб-ут-Тахрір.

Безперечно, ця подія не така, подібно до тої,  що була раніше вже організована управлінням по питаннях безпеки Газіантеп. Навпаки, вона є невід’ємною частиною темної, злісної кампанії, скерованою проти хлопців з Хізб-ут-Тахрір, яку здійснює сьогодні уряд правлячої Партії справедливості та розвитку, щоб тероризувати партію Хізб-ут-тахрір, погрожуючи та залякуючи, щоб подавити та загасити хизб, який несе істину. А також є частиною цієї тиранічної кампанії, відкритий заклик «озброєної організації» проти хлопців з Хізб-ут-Тахрір з метою засудити їх, не дивлячись на той факт, що хлопці з партії аніскільки не займаються якимось озброєними діями. На сьогодні десятки хлопців з Хізб-ут-Тахрір томляться у в’язницях, в яких відбувають несправедливі вироки, інші ж перебувають у стані очікування на винесення подібних вироків.

Хізб-ут-Тахрір продовжує проводити політичну боротьбу проти правлячої партії справедливості та розвитку та виявлення їх зусиль, скерованих на отруєння суспільства демократичними занепадницькими та гнилими думками. Уся ця робота, яку проводить хизб, не виходить за межі політичної думки, яка виходить з правильної ісламської думки, обмеженою методом нашого Пророка Мухаммада (с.а.в.) стосовно змінення. Хізб скликає усю ісламську умму до утворення другої праведної держави Халіфат за методом пророцтва, який поверне їх до колишньої слави, на яку вона заслуговує, і буде працювати над утворенням політичної свідомості в уммі. Оскільки хлопці з Хізб-ут-Тахрір відкрито кажуть правду, вимагаючи упорядкування в усіх сферах життя згідно до наказами Всемогутнього Аллаха та його заборон, і тому, що вони відкрито кажуть «Наш Бог Аллах!», через це, на їх думку, стосовно них проводиться операція «терористи!» Такий стан є справжнім зульм (пригноблення) по відношенню до хлопців з Хізб-ут-Тахрір, відомих у своєму оточенні як ісламські особливі сильні особистості. Очевидно те, що ця Партія справедливості та розвитку лукава та двоєдушна.

Тому ми закликаємо усіх мусульман у Туреччині, а саме тих з них, які працюють у чуттєвих секторах, кажучи:
Не мовчить стосовно цієї жахливої несправедливості, якої ніхто не бажає, і покажіть свою відповідь усі разом прямо перед тими, хто серед вас, далеко вони чи близько, які займають посади в уряді правлячої Партії справедливості та розвитку або працюють у партійних офісах, не дайте їм можливості виправдати цю жахливу несправедливість, вбираючи її в шати законності та цноти.

Візьміть їх за горлянку та притисніть  до стінки, зробивши їх немічними за ті злочини, які вони коять з мусульманами.

Якщо ви зробите це, вони не наважаться продовжувати свої злочини, бо зіткнуться з громадською думкою, яка буде на них тиснути. Бо вони, з одного боку, демонструють в кожній своїй промові демократичну відкритість та софізму свободи, а з іншого боку, вони знущаються з мусульман. Та готові, не соромлячись, робити що завгодно, якщо це збереже їх крісла в уряді, якими вони одержимі, а гірше за це те, що вони давно забули Аллаха, а Він примусив їх забути себе, і тепер вони не бояться нічого, окрім як змінення громадської думки, особливо,коли наближається час виборів.

وَاللّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَـكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ
«Аллах владний робити Свої справи, але більшість людей не обізнана про це» (12:21)

Помічник офіційного представника Хізб-ут-Тахрір, Туреччина
№ T.R/B.S/2010/M.N.R./0034
10/12/2010
П'ятницю, Квітень мухаррама 1432 р.х.

Головне меню