Виконувати резолюції Північноатлантичного альянсу (НАТО) є недозволеною Шаріатом справою

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

19-20 листопада 2010 року у столиці Португалії – Лісабоні, була проведена злощасна зустріч організації Північноатлантичного альянсу (НАТО). У межах «нової доктрини НАТО, закликаної визначати стратегію Альянсу на найближчі 10-15 років», або «визначення нових завдань», було приховано обговорення нового питання «протиракетного щиту». Проект невірної колонізаторської держави – США, який висувається як проект Північноатлантичного альянсу, від якого очікується розташування радарів нової системи ПРО у Туреччині. Це стало основною темою саміту цього альянсу. Це альянс, який невірна Америка продовжує утримувати на плаву, не дивлячись на відсутність, завершення сенсу його існування.


З початку жовтня місяця 2010 року почались точитись розмови у Туреччині з цього приводу і, як спеціально, була створена незрозуміла атмосфера навколо цього так, ніби то в загалом вирішення цієї проблеми залежить від Туреччини, яка, у свою чергу, у змозі вчинити так, як їй заманеться!

Правителі-пристосуванці Туреччини виступили з низкою заяв, пов’язаних з цим проектом, подібно до таких: «Ми маємо деякі побоювання», «Цей проект може отримати схвалення при наявності певних умов».

Після завершення саміту НАТО у Лісабоні турецькі ЗМІ взялися за оприлюднення подій такими галасливими заголовками як: «Були прийняті вимоги турецької сторони», «Туреччина досягла того, чого хотіла»,що, у свою чергу, сприяло утворенню такої картини, що, нібито Туреччина у змозі нав’язати свої умови великим державам, і що вона змогла досягти великої перемоги! Їх перемога , виявляється, полягає у тому, (вони називають її «дипломатичною перемогою»), щоб у кінцевому документі по ПРО у Європі не фігурувала «певно визначена країна» причиною утворення «ЄвроПРО»! У той час, як справжня картина того, що відбувається, каже про те, що визначення загрози змінюється з урахуванням того фактору, що відбудеться зміна системи правління в одній з країн, і вона ж буде володіти балістичним ракетами.

Ця загроза,яка стала кошмаром для деяких, здатна покласти край діям невірного західного колоніалізму, і це, поза всяких сумнівів, означає здійснення обіцянки Всевишнього Аллаха – появу Ісламської держави - Халіфату, в одній з мусульманських країн.

Франція, висуваючи свої вимоги на саміті у Лісабоні, наглядно виявила свої остереження по здійсненню можливої загрози, коли наполягала на тому, щоб «Близький Схід» став метою утворення «ЄвроПРО».

Таким чином, така вимога як «відсутність певно визначеної мети» для утворення ПРО, шановні правителі Туреччини, - це «виправдання, яке гірше за сам злочин», якщо б ви лише розуміли!

Шановні мусульмани Туреччини!

Мусульманам заборонено мати зобов’язання перед Північноатлантичним альянсом,американським інструментом, який вправно використовується у реалізації власної політики. Аллах заборонив мусульманам ставати під прапор невірної Америки та виконувати усі її рішення. Той же, хто виконує подібне, стає співучасником колонізаторської невірної держави у злочинах, які вона коїть проти мусульман в Іраку, Афганістані,Пакистані, Ємені.

У той самий час ми бачимо, як правителі Туреччини намагаються виявити свою лояльність до Сполучених Штатів,називаючи це досягненням та перемогою!

О, мусульмани!

Іще з більшим завзяттям підтримайте Хізб-ут-Тахрір у справі утворення другої праведної держави Халіфат за методом пророцтва, який стане нездоланним муром та фортецею для мусульман перед самовластям колонізаторських держав та прислуговуванням їм з боку місцевих управлінців.

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ
«Аллах владний творити свої справи, але більшість людей не обізнана про це» (12:21).

Помічник офіційного
представника Хізб ут-Тахрір,
Туреччина         
№ T.R/B.S/2010/M.N.R./0033
П'ятниця, 1920 Зуль Када 1431г.х.
26/11/2010

Головне меню