Борг Ісламскої Умми з гуманної точки зору та з ісламської – це ліквідація незаконного сіоністського утворення

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
2 грудня 2010 року виникла велика пожежа у районі міста Хайфа у Палестині. У той час як узурпаторське єврейське утворення виявилось не здатним боротися з пожежею, тоді прем’єр-міністр Ердоган розпорядився направити два літаки для ліквідації пожеж в Ізраїлі, щоб допомогти узурпаторському єврейському утворенню. На офіційній веб-сторінці кабінету міністрів Туреччини розміщено повідомлення про те,що прем´єр-міністр незаконного сіоністського утворення Нетаньяху звязався у телефонному режимі з Ердоганом та подякував йому за подібну ініціативу з боку турецької республіки. Ердоган, у свою чергу, дав наступну відповідь: «Я з глибоким сумом у серці та скорботою на душі відреагував на новину про смерть 41 громадянина вашої країни. З нашого боку ми вважаємо нашим боргом, як з гуманної точки зору, так і з ісламської, сприяти у боротьбі з цим лихом».

Потім інформаціний простір заполонила новина про те, що 5 грудня 2010 року повинна відбутися зустріч поміж представниками турецької та єврейської сторонами у Женеві з метою співробітництва заради усунення напруженості, яка виникла поміж двома сторонами після нападу на судна флотилії свободи.

Як відомо, уряд партії справедливості та розвитку відправив корабель з гуманітарною допомогою до Гази без потрібного супроводу. Люди, які знаходилися на суднах, виявилися безпорадними перед атакуванням незаконного єврейського утворення, що відбулося у міжнародних водах на очах у усієї світової спільноти. В наслідок цього загинуло девять осіб  з числа наших братів мусульман. І замість того, щоб дати відповідь єврейському узурпаторському утворенню у такому форматі, мова якого ясна, Ердоган та його уряд стояли, склавши руки в очікуванні «вибачення та компенсацій», намагаючись продемонструвати мусульманському населенню Туреччини та усім іншим мусульманам в ісламському світі, що це є позицією сильної, головуючої сторони!

Шановні мусульмани Туреччини!

Не дивуйтесь тому, що уряд партії справедливості та розвитку продовжить грати у гру «вибачення та компенсацій» доти, доки не з´явиться можливість підписати мирну угоду з сіоністським утворенням, що потягне за собою визнання єврейського утворення та його легитимність як законної країни з боку ісламської нації. Хай вас не бентежить, якщо в інформаційному просторі ви почуєте анонси новин про «формальні вибачення», подібно до того, як те брехливе вибачення, яке нібито приніс Перес після інциденту «одну хвилину» у Давосі. Не дивуйтесь тому, що уряд замість того, щоб вимагати матеріальних виплат з євреїв, бере усю відповідальність на себе у межах виплати особливих компенсацій. І, перш за все,проведення урядом партії справедливості та розвитку переговорів та офіційних зустрічей, також і неофіційних, під назвами «тема вибачення та компенсацій» або «допомога у ліквідації при пожежі» з єврейською узурпаторською стороною – це зрада по відношенню до Аллаха, Його Посланця, і до всіх мусульман. Невідкладний борг, який повинна виконати Ісламська Умма з гуманної та ісламської точки зору – це ліквідація узурпаторського, незаконного сіоністського утворення, його повне викорінення з території  благословенних палестинських земель. З дозволу Аллаха це відбудеться у найближчий час руками ісламських армій,які вирушать виконувати наказ щирого Халіфату, по-справжньому богобоязливого.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
«А ті, які вчиняють несправедливо, скоро дізнаються, куди вони повернуться» (26:227)


Помічник офіційного представника ХТ, Туреччина                         
№ T.R/B.S/2010/M.N.R./0035
Субота, травні мухаррама 1432 р.х.
11/12/2010


Головне меню