Тяжкий політичний та економічний стан Ємену намагаються прикрити футболом. Чи варто цим пишатися?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
«Ємен з успіхом справився з проведенням футбольного чемпіонату, що говорить про вагому політичну та моральну перемогу», подібними заголовками були прикрашені перші сторінки печатних ЗМІ, у тому числі і урядової газети «Саура» протягом всього періоду футбольних ігор «Халіджі 20», які проводилися у єменському Адені. Не з меншим захопленням робили заяви для преси Алі Абделла Саліх та його свита.

Алі Абделлі Саліху з трудом вірилося в те, що йому вдалося ввести людей в оману стосовно поганого політичного та економічного стану, відкриттям та проведенням футбольного чемпіонату у себе в країні. Хай всі дізнаються про те,що Алі Саліх намагається сховатися від вирішення нагальних потреб Ємену,а також протистояння американцям на футбольному полі!  Підкреслимо, що США давно вже не приховують того, що Ємен знаходиться у списку їх першочергових інтересів, і що вони докладають не менші зусилля для викорінення англійського впливу у регіоні!

Правителі Ємену, Саудівської Аравії, країн Затоки щорічно витрачають сотні мільйарді на футбольні видовища з метою відволікти молодь від вирішення їх доленосного питання, відродження держави Халіфат. Держави, крила якої  пригорнули би до себе усіх мусульман, утворенням якої вони досягли б милості свого Господа, і Халіфатом вони захистились би від нападів хрестоносців на чолі з Америкою. Пророк (с.а.в.) сказав: «Імам – це щит, за допомогою якого ведуть битви та захищаються».

Подібні заяви про футбольний чемпіонат закликані задурити людям голови, відволікти їх від того тяжкого стану, до якого прийшов Ємен. І від того, на що іще очікується у найближчому майбутньому, коли уряд введе податок на додану вартість, що хоча і принесе почуття тимчасового полегшення, але найближчим часом і воно буде стерте скасуванням решти льгот, відрахованих від доходів по переробці нафти, перш ніж Ємен прийме участь у лютому наступного року на конференції у Ріяді. При входженні до ВТО Ємену буде відведена роль зони відкритої торгівлі, що лише перетворить його на ринок збуту для міжнародних торгівельних кампаній.

Деякі вшановані вчені звернулись до народу, вказавши на те,які пороки приніс цей футбольний чемпіонат. Ми хочемо звернутися до вшанованих вчених, які не побоялися звернутися зі словом істини до тих, хто не турбується про виконання Шаріату: «Хай благословить вас Аллах за зроблене, але підведіть ваші очі, щоб усвідомити те, що відбувається насправді на політичній сцені, політика не є «скверна»! Подивіться, що відбувається з економікою і як відбувається врегулювання решти сфер життя людини у цій країні, щоб дізнатися, що нею керують думки та розуми, які не мають до Ісламу жодного стосунку. Ми закликаємо вас ознайомитись з тим, як на підгрунті Ісламу буде регулюватись життя людей, щоб надалі ви взялися до роботи над його виконанням у нашому сьогоденні. І приєдналися до тих, хто працює над відновленням хукмів Шаріату у політичній, економічній, освітянській сферах, у зовнішній політиці під крилом другої праведної держави Халіфат, яка не буде лише для Ємену, а і для усіх мусульман, а надалі і для решти жителів Землі. Пророк (с.а.в.) сказав: «а потім прийде час Халіфату за методом Пророка».

Шафік Хаміс
голова медіа-офісу ХТ,
Ємен            
№ H.T.Y. 53
Понеділок, 1930 Зуль хіджа 1431 г.х.
06/12/2010

Головне меню