Страйк хлопців з ХТ, стосовно відокремлення Півдня Судану

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Страйк хлопців з ХТ, які навчаються в університетах, з вимогою відмовитись від здійснюваного злочину стосовно відокремлення Півдня Судану

Хлопці з ХТ у Судані, студенти університетів, вийшли з пікетом перед Суданським університетом наук та технологій –західного крила- зробили звернення, після чого зробили його в середині будівлі університету під назвою: «На кому лежить відповідальність за розділення Півдня Судану?».


Виступив брат Абдуррахман Саъд Хашуд, звертаючись до студентів-учасників пікету, виступаючи від імени студентів ХТ в університетах, регламентувавши через свій виступ два послання, а саме:
У першому з яких говориться про відповідальність уряду за розділення цілісності країни та прийняття референдуму по відокремленню Півдня від Півночі Судану.

У другому посланні він заявив про непричетність до цього розшматування країни, сказавши: «Ми непричетні до цього злочину,подібно до того,як вовк був непричетний до крові сина Якъуба».

Студенти ж стояли з плакатами наступного змісту: «Відмова від референдуму – це забезпечення цілісності країни!», «Ми не погодимось з розшматуванням наших тіл у той час, допоки ми іще живі!», «Ні, і ще раз ні, відокремленню Судану!» Учасники пікету повторювали у рупор ці гасла, додаючи: «Ні! Ні! Референдуму», «Злочин! Злочин! Цей Референдум», «Нема миру без Ісламу», «Ні! Ні» Роздрібленню»

Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ,Судан
Інформаційний офіс Хiзб-ут-Тахрір Судан
№ H.t.s.04
Середа, 30 мухаррама 1432 г.х.
05/01/2011
Тіл.: 0912240143 - 0912377707
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню