Хізб-ут-Тахрір у цьому місяці проводить кампанію по викриттю дворічної зради уряду Шейх Хасіни та хрестового походу проти мусульман

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У січні 2009 року до влади прийшов уряд Шейх Хасіни як результат компромісу поміж невірними імперіалістичними політеістичними державами - США, Британією та Індією.


Після виборів у грудні 2009 року держдепартамент США виступив з наступною заявою: «Народ Бангладеш повинен пишатися цим результатом».


А прем´єр-міністр Індії Манмохан Сінгх сказав: «Індія сподівається на співробітництво з урядом та народом Бангладеш заради взаємної користі для народів обох країн та має надію на те,що новий уряд врахує інтереси Індії у придушенні тероризму, який має місце у країні».

Британський прем´єр-міністр на той час свого правління, Гордон Браун, сказав: «Великобританія цінує свої близькі зв´язки з Бангладеш, і ми сподіваємось на співробітництво з вашим урядом».


Після отримання влади Шейх Хасіна та її уряд прийняв та втілив політику цілковитого раболіпства перед віссю зла США-Британія-Індія. Більше того, уряд ініціював хрестовий похід з метою викорінення Ісламу з політики, освіти та культури країни.

Хізб-ут-Тахрір цього місяця (січень 2011 року) буде проводити кампанію щодо викриття зрадницької політики уряду та хрестового походу проти Ісламу, які відбувалися протягом останніх двох років.


У якості частини цієї кампанї партія оприлюднила досьє під назвою:

«Два роки уряду Шейх Хасіни: політика вислуговування перед США, Британією та Індією, а також хрестовий похід проти Ісламу».

Партія ХТ буде влаштовувати заходи у головних містах країни з 14 по 30 січня 2011 року, мобілізуючи громадську думку проти політики уряду, переконуючи народ, вчених, політиків, інтелигенцію та тих, хто має силу при владі, скасувати уряд Хасіни та встановити Халіфат.

Інформаційний офіс Хізб-ут-Тахрір
вілаят Бангладеш
№ :1432-02/01
8 сафара, 1432 р. х.
13-01-2011

Головне меню