З якого часу зрада, ганьба та кволість стали називатися «терплячістю»?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

З висловленого прем´єр-міністром Греції Папандреу під час Третьої конференції послів в Ерзурумі було наступне: «До того часу, поки Туреччина буде окупувати Кіпр, вона не увійде до ЄС», «Порушення повітряного простору не змінять стутусу в Егейському морі», «Христофіас потребує гідного до себе відношення».

У відповідь на це прем´єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган заявив: «Члени ЄС випробовують наш терпець до певної миті. Давайте подивимось, до якого часу ми будемо терпіти. Якщо ви не бажаєте бачити Туреччину серед членів ЄС, заявіть відкрито про це. Якщо ж ви бажаєте дізнатися щодо меж нашої терплячості, то у неї теж є кордон. Ми будемо терпіти лише до певної межі».

Підгрунтям для слів грецького прем´єра є включення усього Кіпру під назвою Республіки Кіпр до складу ЄС, вважаючи його регіоном урумів, а також підписання урядом Партії Справедливості та Розвитку (АКР) «Додаткового протоколу»,який регламентує стосунки ЄС з новими членами у зв´язку з його розширенням.

Завдяки цьому протоколу, Туреччина у постаті уряду АКР офіційно визнала Республіку Кіпр, під якою маються на увазі уруми. І, хоча АКР заявила про те, що підписання «Додаткового протоколу» не означає визнання Республіки Кіпр, для  ЄС ця заява не має жодної вартості та цінності.  Оскільки ЄС, спираючись на цей протокол,називає Кіпр європейською територією,а турецькі війська на території Кіпру – окупаційними.

О, мусульмани!

Марення Туреччини щодо Європейського Союзу, який сам знемагає від економічної кризи,  не є проявом терплячості, напаки, є нічим іншим,як гонитвою людини за миражом у пустелі. Не кажучи вже про те, що кволість, зрадництво,яке Реджеп Ердоган називає терплячістю, ніколи не закінчиться.

Бо, хіба ж вони зроблять заяву колись про повну відмову від авантюри вступу до ЄС? Чи хіба вони колись зроблять заяву про повне приєднання усьгог Кіпру до Туреччини? Ні, ці трусливі боягузи-правителі ніколи не наважаться на це.
Кіпр приєднає до Туреччини лише Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва,який був обіцяний Аллахом та радісна звістка про який була принесена Пророком (с.а.в), новина про встановлення якого чекають день у день.

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ
«А пригноблювачі скоро дізнаються, який оберт долі на них очікує» (26:227)

 

Помічник офіційного представника ХТ, Туреччина

Головне меню