Хізб-ут-Тахрір – Іорданія, проводить акцію протесту перед посольством Сирійської країни

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
О середу 27.04.2011 року, слава Аллаху, була влаштована акція протесту перед посольством Сирії в Аммані, приєднатися до якої закликав Хізб-ут-Тахрір в Іорданії. Даний захід було влаштовано у межах кампанії Хізб-ут-Тахрір, яка проводиться з метою підтримки народу Сирії проти репресій, тортур та вбивств, які практикуються злочинним сирійським режимом.

Акція протесту пройшла так, як планувалось, а саме: були присутні багато представників  ЗМІ, які, у свою чергу, провели низку інтерв’ю з головою інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір, а також з учасниками акції та деякими присутніми, які виступали із зверненнями. Ті, хто виступали під час акції, зокрема відзначили, що мусульмани – це одна Умма, і те, що відбувається зараз з жителями Шаму, Лівії, Ємену повинно хвилювати кожного мусульманина, а також мусульмани повинні підтримувати та допомагати один одному. Також оратори нагадали про достойність Шаму та його населення, нагадали мусульманам про їх славних предків з Шаму, коли він вважався столицею Халіфату. Також вони звернули увагу на обов’язки мусульман, зокрема, армії,яка має підтримати мусульман у Сирії, дивлячись на ті вбивства та переслідування людей, які кояться там зараз. Також вони пояснили, що справжнє та  вірне вирішення проблеми полягає у поверненні Халіфату, який захистить релігію, збереже землю, гідність та самих людей.

Скрізь було чути голосні такбіри, протестуючі вигукували різноманітні заклики та гасла, деякими з яких були: «О, стійкі солдати Шаму, захистіть благородний Шам», «Умма бажає Ісламського Халіфату», «О, офіцери сирійської армії, захистіть синів Ісламу», «Будьте-но разом з народом, який повстав», «Відмовтеся виконувати накази», «Не підкорюйся тирану, догоди своєму Господу», «Допоможи своїй релігії, захисти свій народ», «Прийшов час для Ісламського Халіфату», «О, Шам, зійшло твоє сонце, Халіфат – це рішення», «О, син Асада, О, Німрод, іди та поділися почуттями з євреями».


Також на місці проведення акції біло високо піднято плакати, на деяких з них було написано: «Хізб-ут-Тахрір пробуджує  у вас завзяття», «Хто зверне увагу на крик жінки з Шаму: «Де ж мужність мусульман» , «Здійснення підтримки жителям Шаму – ваш обов’язок, о, армії солдатів», «Шам – це земля величі, цвинтар для тиранів»» , «О, тиран Шаму, солдати Халіфату наближаються», «Шам- столиця Халіфату, як же народ його може бути приниженим». Також були підняті плакати з ілюстраційними фотографіями масових злочинів, вбивства мусульман у Шамі, які постраждали від рук злочинного баасистського режиму.


Було звернуто увагу на те, як посольство деспотичного Башшарського режиму знімали цю акцію, ЗМІ у своїх інтерв’ю також згадали про це. Також ми отримали повідомлення про те,що сирійське посольство зв’язалося із сирійськими громадами в Іорданії після проведення цієї акції протесту з метою організації останніми акції на підтримку злочинного режиму у Сирії. Ми прохаємо Всевишнього Аллаха не дати можливості здійснитися їх планам, і щоб Він якомога швидше позбавив населення Шаму та мусульман у цілому від лиха, яке їх спіткало.


Інформаційний офіс
Хiзб ут-Тахрір Йорданія
№ 4/32
Четвер, 24 джумада уль-авваль 1432 г.х.
28.04.2011

Головне меню