Англія обмежує можливість Америки розповсюдити її політичний вплив у Ємені

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Офіційні та місцеві газети, що видаються у Ємені, о вівторка, 6 вересня цього року,передали заяву, оприлюднену англійським послом у Ємені, Джанатаном Уілксом, о понеділка, 5 вересня, через яку він передав послання протестуючій на майданах молоді, у якій говориться: «Моє послання протестуючій молоді та громадянській спільноті полягає у тому, що найкращий спосіб збільшити їх імпульс, варто об’єднати свої зусилля та обрати невелику кількість людей, які будуть представляти їх в участі з іншими політичними силами та міжнародною спільнотою», - як повідомлялось у 208 номері однієї з перших газет.

Цим своїм посланням Англія хоче сказати, що Ємен – це регіон впливу, підлеглий їй, і що він повинен робити те,що вона забажає. Подібно до того, як через обмеження вона прагне представити малу кількість,щоб зробити його, не перетинаючим межі політичного кола, що укорінилось у Ємені, щоб мати можливість влаштовувати альтернативну владу Алі Саліху, і віддалити проникнення людей Америки, яка докладає усіх зусиль задля використання своїх людей,у тому числі і літніх, які не зможуть довго залишатись при владі.

Англія через свого посла у Ємені та своїх політиків у Лондоні атакувала Тимчасову Раду, яка об’явила про своє утворення 16 липня. Подібно до того, як ця заява її посла є опосередкованим запереченням Національної Ради, сформованої 17 серпня, і до якої увійшли 143 члени. Це означає, що обидві Ради, і Перехідна, і Національна, не були у подібній ситуації.

Хіба не викликає жаль та сум у серцях тих, хто має віру та мудрість у цілому, і особливо, британської молоді на майданах і політиків те, що їх справа залишилась у руках Заходу, і британський посол дає їм пораду? Або вони не у змозі дізнатися, звідки вони беруть рішення на свої політичні проблеми? Хіба вони не знали або і досі не впевнені, що Іслам, який ниспослав Аллах, прийшов, щоб показати усі різноманітні системи життя: політичну, економічну, соціальну, зовнішню політику, політику у сфері освіти та інші, щоб вирішити усі людські проблеми на Землі до Судного Дня. Вони повинні серйозно звернути увагу на рішення, які розтлумачив Іслам, і відмовитися від товарів Заходу і повернути їх йому назад?!


Причина наших бід полягає у нашому підкоренні та покорі капіталістичному Заходу та його політиці, скерованій на піклування про його інтереси та втрати наших інтересів через порочну точку зору, якою є відокремлення релігії від життя та слідування користі, які є причиною нескінченних бід та проблем у світі.


Рішення для того, від чого постраждав Ємен та ісламська Умма, полягає не у тому, щоб схилитися у бік до однієї з двох груп: західної англійської або американської, а полягає у необхідності працювати з Хізб-ут-Тахрір над встановленням Халіфату, політичної структури мусульман, зруйнованої Заходом, і повернення її на міжнародну арену через призначення халіфа, який дасть присягу на правління законами Ісламу, об’єднання ісламських країн від стягом Укаб, стягом Посланця Аллаха (с.а.в), і несенні Ісламу усьому світові через заклик та джихад.

هَٰذَا بَلَاغٌ لِّلنَّاسِ وَلِيُنذَرُوا بِهِ وَلِيَعْلَمُوا أَنَّمَا هُوَ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ وَلِيَذَّكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ
«Це послання до людства. Хай їх закликають ним, і хай вони знають, що Він – Єдиний Бог, і хай замисляться ті, хто розмірковує» (14:52)

Медіа-офіс Хізб ут-Тахрір
Ємен
№ Х.Т.Й. 83
Четверг, 10 шавваля 1432 г. х.
08/09/2011

Головне меню