Вбивство демонстрантів перед єврейським посольством у Каїрі, щоб догодити Америці та євреям –це зрада на адресу Аллаха, Його Посланця та мусульман

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
Вбивство демонстрантів перед єврейським посольством у Каїрі, щоб догодити Америці та євреям –це зрада на адресу Аллаха, Його Посланця та мусульман. Втеча «ізраїльського» посла та штурм єврейського посольства єгиптянами, що брали участь в акції протесту проти несправедливості та свавілля, повинні стати початком кінця розриву відношень та анулювання Кемп-Девідської угоди.

Вже у минулому момент визнання єврейського утворення та встановлення з ним відносин усунутими режимами за наказом Америки. Мусульмани-єгиптяни, учасники революції проти несправедливості та свавілля, прорвалися у будівлю «ізраїльського» посольства після того, як вони розламали стіну, яку було побудовано з метою захисту цієї будівлі. Це вкінець зрозуміло вказує на відмову, незгоду з перебуванням євреїв на цих землях, розрив з ними усіляких відносин, припинення постачання газу, анулювання Кемп-Девідської угоди та повернення до початкового стану війни.

Будь-яка спроба завадити тому, що почали ці молоді люди, а саме спробі повернути усе у початковий вигляд – це зрада Аллаха, Його Посланця, усіх мусульман, пролитої крові солдат, яких вбили євреї у Сінаї, крові молодих людей, які стали шахідами та отримали багато поранень перед будівлею посольства. Пряма вимога Америки від режиму в Єгипті взяти під контроль ситуацію, захистити посольство та повернути посла вказує на рівень втручання Америки, головного терориста до внутрішніх справ Єгипту, як і у минулому, так і сьогодні, а також на рівень захисту та опікування Америки терористичної сіоністської держави.

Вбивці демонстрантів перед будівлею посольства, що виконували розпорядження Америки узяти під контроль ситуацію та захистити посольство, вбивці наших дітей – це ті, хто зрадили Аллаха, Його Посланця та мусульман.

Наступним необхідним кроком є вигнання посла, закриття посольства, анулювання Кемп-Девідської угоди, повний розрив усіх відносин з єврейським утворенням та повернення до початкового стану війни з ними. Тиск, що чинить Обама на Єгипет, щоб захистити посольство, догоджуючи  Нетаньяху – це слід розглядати як постійно триваюче американське втручання до внутрішніх справ Єгипту. Тому необхідно також діяти у напрямку вигнання Америки із Єгипту та інших мусульманських країн, щоб вона припинила втручатися у їх справи, тому що саме Америка несе у собі загрозу їх безпеці, грабує їх багатства, холоднокровно вбиває їх дітей, жінок та літніх.

Прес-центр Хізб ут-Тахрір,
Єгипет
Информационный офис
Хизб-ут-Тахрир
Єгипет
№ 11/7
12 Шавваль 1432 г.х.
10/09/2011

Головне меню