Палестинська адміністрація планує імпортувати міжнародну хрестоносну окупацію, щоб колонізувати Палестину та спаплюжити мечеть Аль-Акса

Прес-релізи ЦІО
Друкарня
О четвер, 11/08/2011, голова палестинської адміністрації Махмуд Аббас перед делегацією із членів американського Сенату та палати Представників підтвердив, що відповідальність за безпеку майбутньої Палестинської держави буде прерогативою третього боку – сил НАТО  на чолі з Америкою.

Ми, Хізб-ут-Тахрір у Палестині, після того, як побачили у цій тенденції катастрофічну змову проти Палестини та її народу, хочемо сказати наступне:

Організація Визволення Палестини (ОВП) та Палестинська адміністрація із завзяттям зраджує Палестину та її народ, починаючи з прийняття несправедливих міжнародних резолюцій та кінчаючи відмовою від більшої частини Палестини на користь євреїв, визнаючи державу, що накреслена лише на папері, або у рамках угод з єврейською освітою, або обіцянками Америки, або прагнучи до ООН, роблячи змову проти мусульман та Палестини.


Влада виповнила параграф про координацію безпеки з окупацією та переслідувала тих, хто був проти окупації або відмовлявся визнати окупацію та надання їй легітимності з боку влади. І ось президент Палестини додав іще злочин до злочинів влади за допомогою видачі Палестини та її народу Америці та НАТО, чиї руки усі у крові мусульман в Іраку, Афганістані, та інших країнах. Він хоче віддати частину Палестини під опіку НАТО, який буде  перешкодою для праці звільнення усієї Палестини.


ОВП та влада використала різні способи, щоб підготувати палестинський народ прийняти її підкорення єврейській освіті та планам великих держав для врегулювання палестинської проблеми на користь євреїв і на користь цих жадібних держав у  мусульманських країнах. І ось влада приносить ще іншу окупацію, суворішу та гіршу,аніж єврейська окупація. Вона породжує хрестоносну окупацію за допомогою країн НАТО на чолі з Америкою, ворогом Ісламу та мусульман.


Влада та ті, хто стоїть за нею, повинні знати, що мусульмани у цілому та народ Палестини зокрема, ніколи не визнають ані єврейської окупації, ані міжнародної опіки над Палестиною, ані нової окупації хрестоносців, і ніколи не підкоряться, скільки б влада не проводила насильницьку політику, навіть якщо буде вбивати та лишати засобів до існування. Навпаки, злочини влади збільшать у них рішучість стояти перед обличчям її політики та тими, хто стоїть за нею із євреїв, американців та європейців. Народ Палестини і за ним Умма, що повстала проти несправедливості та тиранів, ніколи не будуть спокійні, доки Палестина повністю не визволиться від лап євреїв. І це здійсниться , за допомогою Аллаха, не дивлячись на огиду невірних.


وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا
«Тому, хто сподівається на Аллаха, достатньо Його. Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3)

Інформаційний офіс

Хизб ут-Тахрір Палестина
№ S/b N 011/90
П’ятніця, 12 рамадан 1432 х.
12/08/2011

Головне меню