Хіба після такої ганебної поведінки ви можете вважатися «розсудливими?»

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Прибічники шейха Хазема Абу Ісмаіла під час роздавання прокламації під назвою «Невірний Захід на чолі з Америкою не бажає бачити Іслам переможцем, побоюючись повернення Халіфату. Це і є справжня боротьба за місця у настановчих зборах та балотування у президенти», побили двох хлопців із Хізб-ут-Тахрір. Вони повалили їх на землю та били руками та ногами, зламали одному з них зуб та відібрали усе, що було у них з прокламацій. Потім їх привели до кімнати «допиту»!, яка розташована на площі Тахрір при мечеті Омара Макрам. Через час після затримання їх відпустили. Двоє постраждалих молодих людей вирушили до поліцейського відділку у Каср ан-Нілі та склали протокол про те, що трапилось під номером  №4513/2012  відділку Каср ан-Ніл від 25.04. Потім одного з постраждалих повезли до лікарні аль-Муніра для медичного обстеження.

Це не вперше, коли ці злочинці застосовують подібні методи по відношенню до хлопців з Хізбу під тим приводом, що Хізб-ут-Тахрір є шиїтською партією. Раніше, о п’ятниці 06.04. вони напали на представника засновників ХТ Устаза Мухаммада АбдульКъаві, під тим же вигаданим приводом. Тоді Хізб виступив із засуджуючою заявою під назвою «Чому вони втрачають розум? бо «Вилікування від незнання – питання». Потім о понеділка 23.04. ситуація знову повторювалась вже з іншим хлопцем із Хізба. Закінчилось тим, що вони відвели його у таке саме логово - «кімнату для допитів», намагаючись відібрати у нього прокламації. Після настирливої відмови відати їм прокламації, вони йому дали спокій, при цьому погрожуючи побиттям у випадку, якщо він повернеться на площу іще раз і буде займатися роздаванням прокламацій!

 
Ми Хізб-ут-Тахрір у Єгипті хочемо заявити наступне:
          
1. Подібного роду поведінка з їх боку неприпустима.   Це іде всупереч до Ісламу, від імені якого вони позиціонують себе, несучи гасла з вимогами його запровадження.   Так  де ж те, про що вони говорять і те, що вони роблять, побиваючи, лаючи та залякуючи хлопців, які займаються закликом заради Аллаха, вдень і вночі працюючи на тим, щоб повернути Уммі її колишнє та славне минуле шляхом утворення у житті Ісламського Халіфату?!  

2. Напад на хлопців під приводом, що Хізб-ут-Тахрір є шиітською партією – це вигаданий привід. Вони  чудово обізнані про те, ким є Хізб-ут-Тахрір, і їх шейх неодноразово заявляв про це. Хізб не є ані шиітським, ані суфійським ані чимось подібним до цього. Це політична партія, ідеологією якої є Іслам. Він проводить діяльність по відновленню ісламського способу життя шляхом встановлення Ісламського Халіфату. Ці їх слова не є чистими, як вони про це стверджують. Хізб-ут-Тахрір каже лише те, у що він вірить і в цій істині він не боїться докорів тих, хто дорікає. З початку свого утворення у 1953 році, засновником партії благородним та великим вченим шейхом Такъиютдіном ан-Набхані, Хізб відкрито проводить боротьбу з ідеями невір’я , їх системами та законами.

3. Чи це їх методи стосовно тих, хто має іншу точку зору, яка відрізняється від них?! Присягаємося Аллахом, наскільки ж тоді брутальні їх методи!! Те, що вони роблять, схоже на те, чим займалися свого часу державні служби безпеки. Більше того, один із них навіть заявив про це одному із постраждалих хлопців, і нібито він признавався йому: «Ти думай, з ким знаходишся , я працював деякий час в органах  безпеки!» Чи прийдуть знов часи цього органу, який тероризував людей, але вже в іншому обличчі «Хазема»?

يَا قَوْمَنَا أَجِيبُوا دَاعِيَ اللَّهِ
«О, народ наш! Дайте відповідь проповіднику Аллаха»

Четверг, 5 джумада ус-санi  1433 г.х.
26/04/2012

Головне меню