Якщо ти безсоромний, то роби, що заманеться

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Шейх Алі Джума о середі 18.04 відвідав мечеть Аль-Акса у супроводі принца Газі Бен Мухаммед, власний представник та радник короля Йорданії зі справ релігій. Шейх Аззам Хатіб, директор Єрусалимського вакфу сказав, що цей візит «є підтримкою для аль-Акси та для мешканців Аль-Акси». Міністерство вакфів Йорданії говорить у своїй заяві, що цей візит «є спонуканням мусульман, які можуть прийти у благородну мечеть Аль-Акса- першу кіблу мусульман і одну з трьох святих місць Ісламу».

Раніше, у цьому ж місяці сотні коптів нанесли візит у святі землі з приводу « Пасхального свята», не дивлячись на заборону коптської церкви на подібні візити. Так чому ж їм було дозволено зробити це в ці дні, хто допустив їх, не дивлячись на тверде рішення коптської церкви, яка до цього часу дотримується рішення папи Шенуди, оприлюднене ним вже давно?

Ми у Хізб-ут-Тахрір говоримо:

1 - Цей вчинок з боку муфтія є визнанням та підтвердженням єврейської держави, яка захопила та розділила ісламську землю. А якщо це не так, то нехай пояснить нам шейх, яким чином він отримав дозвіл на в’їзд на окуповану територію? Навіть якщо віза буде йорданською, невже не з дозволу та схвалення євреїв він увійде туди, після контакту та угоди з ними під час його візиту? Невже не спостерігається у цьому зв’язку та лаконічності з євреями, що шейх визнає їх легітимність та панування над святими землями?!

2 - Всевишній сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَخُونُواْ اللّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُواْ أَمَانَاتِكُمْ وَأَنتُمْ تَعْلَمُونَ
 «О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Посланця і не зазіхайте на ввірене вам майно свідомо»

Невже цей зв’язок з євреями шановного муфтія не зрада відносно Аллаха та Його Посланця?! Невже це не зрада тих знань, які у тебе є?! І невже це не зрада у відношенні до усіх мусульман в цілому і особливо народу Палестини!

3 –Ствердження того, що цей візит є відповіддю на заклик Посланця ﷺ наносити візит до мечеті Аль-Акса є ніщо інше як прикриття істинного наміру. Мусульмани того часу виконали хадіс Посланця ﷺ: спочатку захопили Аль-Аксу, потім правили там по Ісламу, а потім пішли наносити візит до мечеті Аль-Акса. Шаріат вимагає приготувати зброю, щоб знищити цих окупантів і повернути ісламську благословенну землю. Всевишній Аллах каже мусульманам, як треба поводитися з тими, хто ворогує з ними, окупує їх землі та виганяє їх із своїх домівок:

وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُم مِّنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ
 «Вбивайте їх, де б ви їх не зустріли, і виганяйте їх звідти, звідки вони вас вигнали.»

Ось що вимагається від мусульман, а зовсім не відвідування мечеті Аль-Акса, яка знаходиться в кайданах цих окупантів.

4 –Невже цей візит не покірність тим людям, хто більше усіх ненавидить тих, хто увірував?! Всевишній Аллах каже:
 

إِنَّمَا يَنْهَاكُمُ اللَّهُ عَنِ الَّذِينَ قَاتَلُوكُمْ فِي الدِّينِ وَأَخْرَجُوكُم مِّن دِيَارِكُمْ وَظَاهَرُوا عَلَى إِخْرَاجِكُمْ أَن تَوَلَّوْهُمْ وَمَن يَتَوَلَّهُمْ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ
 «Аллах забороняє вам дружити з тими, які билися з вами через релігію, виганяли вас із ваших домівок і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі в помічники та приятелі є беззаконниками.»

5 –У нас останнє питання до шейха Алі Джума, чи знаєш ти, що йде революція в Єгипті? Ти не здійснював подібні візити в період правління усунутого правителя Мубарака - прислужника євреїв в регіоні, як посмів зробити це в такий час сьогодні? Чи ти на перегонах із тими, які хочуть заспокоїти єврейську державу тим, що ми рухаємося по шляху Мубарака, і хочемо зберегти з євреями добрі відносини і жити в мирі. О шейх і ті, хто з тобою у цьому лиховісному візиті, ви забули те, що Умма почала свою революцію і жоден її не зупинить.  Ця революція в скорому часі з дозволу Аллаха обернеться тією системою правління, якою вдоволений Господь світів. Ця система праведного Халіфату за методом пророкування, яка змете усе на своєму шляху, окрім того, що принесе людям користь.

وَاتَّقُواْ يَوْماً تُرْجَعُونَ فِيهِ إِلَى اللّهِ ثُمَّ تُوَفَّى كُلُّ نَفْسٍ مَّا كَسَبَتْ وَهُمْ لاَ يُظْلَمُونَ
 «Бійтесь того дня, коли ви будете повернені до Аллаха. Тоді кожна людина сповна отримає те, що набула, і з нею не вчинять несправедливо».

Вівторок, 17 Джумад''іль Ахир 1433 8
Травня 2012

 

Головне меню