Правлячий режим в Ємені ще і досі блукає у гріху

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Правлячий режим у Ємені, використовуючи деякі проурядові ЗМІ у день вибуху на площі ас-Сабаа о понеділка 21.05.2012 року, багаторазово озвучив ім’я  Еміруддіна аль-Варафі, як виконавця теракту, будучи смертником! Еміруддін аль-Варафі, який на сьогоднішній день живий та здоровий, почувши це повідомлення, вирушив у супроводженні рідного брата адвоката на місце вибуху «Площа  ас-Сабаа». Вони зустрілися із співробітниками міністерства внутрішніх справ, були зафіксовані показання свідків у присутності комісії по розслідуванню вибуху.

Але ім’я аль-Варафі знову з’являлося у рубриках новин і наступного дня, о вівторка 22.05.2012  року, що саме він є виконавцем теракту. Дана обставина примусила його родину знов супроводити його, але цього разу до столичних служб безпеки, де його зустріли посадовці та зафіксували іще раз показання свідків. Незважаючи на це, МВС о середі  23.05.2012 року вже на «третій день після вибухів» робить заяву на сторінці свого ресурсу «Прес-центр служби безпеки» про Еміруддіна аль-Варафі як про організатора - смертника теракту! Його ім’я продовжувало фігурувати, поки його не убрали, об 11 ночі о середі 23.05.2012 року, що дало привід першій щоденно друкованій газеті у Ємені надрукувати дану новину і о четверга  24.05.2012 року, під номером № 429, де були вказані багато подробиць.

Родина Еміруддіна аль-Варафі підпала під сильний тиск з боку правлячого режиму, щоб утримати їх від відкриття правди та запобігти спробі викриття спецслужб безпеки заявами у пресі. Дійшло до того, що невинність їх сина у скоєнні якихось кримінально караних справ стала залежна від мовчання самої родини!

Складається враження, що МВС свідомо вводить ЗМІ в оману, кажучи про Еміруддіна аль-Варафі. Кидається у вічі навіть швидкість та ефективність органів  у розкритті даного злочину. Вони вперто працювали, щоб відволікти увагу людей, що нібито швидше за все теракт на площі ас-Сабаа відбувся внаслідок вибуху терориста-смертника, і будь-яка інша версія виключалась. Робилось це, щоб приховати правду замість її знайдення, як це мало місце у свій час внаслідок вибуху у президентському палаці.

Звичайні люди розуміють, що служби безпеки у Ємені дуже погано працюють, вони не є фахівцями своєї справи. Коли люди звертаються до них за допомогою щодо вирішення суперечливих питань, то ті дуже витончені у брехні,  щоб зашкодити їм. Тому так склалося, що усі обходять їх стороною і по можливостям вирішують проблеми самостійно за обопільною згодою.
 
Також люди вже заздалегідь впевнені, що результати розслідування вибухів на площі ас-Сабаа будуть подібні до результатів вибухів у президентському палаці 03.06. 2011 року, тому що за обома пригодами стоїть одна структура. Також поруч із місцевими слідчими у розслідуванні двох вищезгаданих випадків приймала участь і команда з ФБР. По вибухам у президентському палаці слідство дійшло до висновку, що інцидент відбувся внаслідок вибуху п’яти зарядів, розкиданих по усій площі мечеті всередині президентського палацу, що іде всупереч результатам слідства, де говориться, що вибух відбувся внаслідок влучення ракети Фугас, які зазвичай використовуються при скоєнні замахів з політичним характером. Подробиці та деталі розслідування, які вони провели, були приховані від людей, і ніхто не мав можливості ознайомитися з ними.
 
Чи розуміють люди, хто ними керує? І що означає, що в Ісламі той, хто перебуває при владі, повинен характеризуватися такою якістю як справедливість? Тоді замість звинувачень на його адресу з боку людей буде мати місце довіра. Також він повинен дотримуватись норм Ісламу, тим самим зберігаючи їх життя, які сьогодні, на жаль, нічого не варті і те, що відбулося на площі ас-Сабаа є верхівкою айсбергу.

Втілення Ісламу у життя досить, щоб відбити руки тим, хто проливає кров мусульман не лише у Ємені, але і на усій землі. Правлячий режим у Ємені не змінився лише через зміну голови країни, він залишився колишнім і керує людьми як і раніше, не на основі Шаріату, а за забаганками Заходу з метою здійснення його інтересів. Люди також повинні усвідомлювати значення слів «падіння режиму та його зміна», та розпочати діяти з метою його скинення та встановлення замість нього системи Халіфату, щоб відчути смак гідного життя після стількох років приниження, тим самим вдостоїтися честі у цьому світі та отримати нагороду Аллаха у Наступному.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ
 «О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя»  (8:24).

Ємен, №: H.T.Y.119
Субота 05 Раджаб 1433 р.х.
26.05.2012

Головне меню