Божевілля філософа Башара

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Божевілля філософа Башара
Видання указу про «Містобудівне зонування» великого Дамаску шляхом знесення будинків на голови їх хазяїв!

Найбільший злочинець Башар не обмежився вбивствами, різаниною, руйнуваннями, підпаленнями, виселеннями, арештами та тортурами, яким не було подібних у світовій історії, з ганебною співучастю мусульманських правителів, які прямують шляхом їх західних панів. Вчинки, які він коїть скрізь по усій країні, не можливо описати словами, він, цей найгірший брехун, подібним до якого був Мусайлама, нехай вони будуть обидва прокляті та отримають належні муки від Аллаха. Після усього цього з’являється сьогодні перед народом, як завжди проявляючи свою філософію, заявляє, що він не руйнує, а стверджує, що стоїть та упорядковує, а не знищує, він не бомбить, а відкриває нові вулиці! Він видав безсоромні , як і він сам, накази, у яких вимагає від його банд, які поклоняються та вихваляють його, продовжувати далі «Містобудівне зонування», яке, за його ствердженням, є «вже давно запланованою картою, яку він реалізує для того, щоб побудувати так званий «Великий Дамаск». І це шляхом знесення мільйону будинків та тисячі будівель на голови володарів, тому що вони входять до його диявольського плану, який він успадкував від свого померлого батька, знищувати усіх, хто стоїть на твоєму шляху, не залишати і не прощати ані кого, окрім тих, хто поклонився тобі та прийняв тебе своїм богом замість Аллаха.

Цей ганебний брехун знищив усі інфраструктури країни, і він має намір завершити знищення усього того, що залишилось у Шамі, його ненависть та ненависть його батька до мусульман відома іще з того часу, коли до влади прийшов його батько та застав мусульман зненацька, а згодом обдурив їх, використовуючи пряника та батога у правлінні. І він заповідав це своєму сину, який перевершив свого батька у розпусті та злочинності. Він знищує усе, що пов’язано з минулим Дамаску, місто, про яке казав Пророк (с.а.в.), вихваляючи його, у достовірному хадісі від Абу Дуда, де він сказав: «Воістину, фортецею мусульман під час великої битви у місці  Гъута буде місто, під назвою Дамаск, який є найкращим містом із міст Шаму!» Це місто велике своїм ісламським спадком протягом століть, що свідчить про велич історії Ісламу, він був центром та столицею. Цей проклятий брехун робить те, що робив його померлий батько, він руйнує древні мечеті, які стоять іще з часів халіфату Аббасідів, ринки, історичні будівлі, які в основному пов’язані з величчю Османського Халіфату, як ринок Хамідія, який був побудований султаном Абдул-Хамідом, нехай помилує його  Аллах. І якщо б не втручання ЮНЕСКО у той час, то його батько не зупинився б у своїх шкідливих вчинках, тоді він зміг тільки знести старий ринок. Усе, що робить цей м’ясник Башар, робить і Рада Безпеки, поруч із мусульманськими правителями, своїм покриванням злочинів Башара, вони продовжують казати про його прикриття та забезпечення йому безпеки, а також своїми фальшивими звертаннями та плачем про кров мусульман у Сирії. Нехай погубить їх Аллах, до чого ж вони відвернуті від істини!
 
Воістину, жителі Шаму та усі мусульмани із нетерплячістю чекають від своїх дітей та від володарів влади та сили, які є улюбленцями Пророка (с.а.в.), на тих, хто захистить мусульман, свою релігію, честь та себе, скине тирана Башара та його режим, та побудує другу обіцяну державу Халіфат. І це буде справжньою, істинною відповіддю на змову та підступи ворогів проти нас … Цей істинний та щирий заклик, з яким ми звертаємось до володарів сили із нашої Умми та наших дітей. Нехай же заради цього змагаються ті, хто змагається!

Воістину, Хізб ут-Тахрір вілаяту Сирії, так само як і його брати у Шамі, відчуває сум від позиції цих паразитів та їх брутальну мовчанку на злочини Башара та його солдатів. Ці паразити усе іще ставляться до Башара як до голови держави, а не як до військового злочинця, тому що вони люблять його та подібні до нього. І Хізб ут-Тахрір нагадує Уммі, народу Шаму, що це повинно збільшити нашу рішучість продовжувати революцію, щоб досягти нею того, що радує нашого Господа та гнівить цих тільки подібних до чоловіків правителів, і за ними стоячих хазяїв на Заході та на Сході. Хізб ут-Тахрір нагадує їм, що Халіфат відновить не лише побудову каменів та дерев, а побудує ісламське суспільство, за яким буде велика держава, у якій нема місця для чоловікоподібних людей та нема місця для таких  башарів, у такій державі буде благо, справедливість та безпека, за допомогою Аллаха. Так не впадайте у відчай, о, жителі Шаму, щодо милості від Всевишнього Аллаха, який сказав:    

إِنَّ رَحْمَةَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِنَ الْمُحْسِنِينَ ٥٦)
 «Воістину, милість Аллаха близька до тих, хто коїть добро» (07:56).


Голова медіа офісу ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-58-18-024
Понеділок, 11 Зу аль-Каада 1433 р.х.
27/09/2012

Головне меню