Америка продовжує свою злочинність проти мусульман у Сирії, дозволяючи сирійському кримінальному режиму використовувати хімічну зброю

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Про це заявив міністр оборони США Леон Панетта під час спільної прес-конференції зі своїм канадським колегою Пітером Маккєєм у Вашингтоні о п’ятниці 28.09.2012, у відповідь на питання про новини деяких ЗМІ: «Ми продовжуємо з іншими країнами у регіоні вести контроль місцевостей у Сирії, де зберігається хімічна зброя. Ці місця зараз під захистом сирійських озброєних сил, і у нас нема інформації про те, що озброєні групи змогли дістатися їх», стверджуючи, що ця зброя у безпеці. Голова Пентагону звернув увагу на те, що раніше поступила розвідувальна інформація  про «деякі пересунення» сирійських установок, які містять хімічну зброю, але, швидше за усе, це сирійський уряд вжив заходів по забезпеченню захисту цього арсеналу. Раніше президент США Барак Обама заявив, що пересунення або використання у повному обсязі хімічної зброї у Сирії  стане «червоною лінією» для США, після якої Вашингтон зможе передивитися сьогоднішній підхід до вирішення конфлікту. Президент Франції Франсуа Олланд, попереджуючи, заявив під час щорічної промови перед французькими послами наприкінці серпня минулого року: «Ми будемо продовжувати разом із нашими колегами бути пильними, щоб запобігти використанню хімічної зброї, яка стане для міжнародної спільноти законним підґрунтям для прямого втручання». Позиція Франції тут відповідає тому, що сказав офіс прем’єр-міністра Великобританії Девіда Кемєрона у цьому відношенні.

Ця заява засуджує Америку її ж мовою, вона заявляє, що злочинний сирійський режим володіє хімічною зброєю, і каже, що зброя у безпеці, тому що знаходиться у сирійського уряду, у той час як вона з лицемірством стверджує, що сирійський режим вбиває свій народ. Потім дає ляпас тим, хто прохає допомогу та підтримку із опозиції, думкою міністра оборони США про те, що хімічна зброя у безпеці, доки не потрапила до рук озброєних груп (тобто опозиції). А раніше Обама заявляє, що використання сирійським режимом хімічної зброї примусить Вашингтон передивитись свою сьогоднішню позицію по врегулюванню кризи, що дає зрозуміти з його слів, те, що використання нехімічної зброї дозволено.  У той час як зараз, він, завершуючи свою попередню заяву сьогоднішньою, каже, що «використання у повному обсязі хімічної зброї у Сирії стане «червоною лінією» для США, після якої Вашингтон може передивитися сьогоднішній підхід до вирішення конфлікту. Що він має на увазі своїми словами, «у повному обсязі», тобто дозволено, але частково?! Тоді не таємниця, що несе у собі неодноразове попередження від застосування хімічної зброї сирійським режимом проти власного народу, у спробі серйозно залякати цей віруючий, терплячий, повсталий народ, і цей кровожерливий режим ніяк не зміг придушити його.  
    
Так, Аллах викриває цілком Захід та Америку і зокрема те, що вони штовхають своїх агентів із мусульманських правителів вбивати їх народи та покривають їх. І Башар з його кровожерливими бандитами не зміг би протягом більше ніж півтора року вбивати людей, псувати землю, дерева та камені, якщо б за ним не стояло б головування зла та корупції, США і не підтримувало б його режим. А спроби Франції та Великобританії  загрозою та попередженням , це тільки для того, щоб спричинити тиск на Америку заради їх впливу та інтересів у Сирії. Їх історія широка у висмоктуванні крові народів та у їх колонізації, навіть, якщо це призводить до вбивства народу.
        
О, терплячі мусульмани , які стоять на охороні Шаму, кращої із фортець Ісламу:

Вам стало зрозуміло , без будь-яких варіантів, що усі правителі мусульман є пішаками на шаховій дошці Америки та Європи, вони використовують їх проти вас. Прохання та отримання допомоги від цих країн є нічим іншим як політичним самогубством, і чергове надання справ мусульман їх ворогам. Вимога ж громадянської держави та згода правити не Шаріатом є нічим іншим як шляхом до покарання Аллаха у цьому світі та у Наступному. Вам також стало зрозумілим, що ані слави, ані безпеки не можливо досягти без Ісламу та держави Ісламу, яка захистить вас, а ця держава не має якоїсь іншої форми, окрім однієї-єдиної форми шаріату, і це ісламський Халіфат, який обіцяв нам наш улюблений Посланець Аллаха (с.в.а.), коли він сказав: «… і будуть халіфи, і їх буде багато». Йому сказали: Що ти нам накажеш? Він сказав: «Будьте вірними присязі першого і першого..»». Так не давай те ж ворогам Аллаха та ворогам Його Посланця, і вашим ворогам, підсилитись над вами та отримати владу, не приймайте об’єднання під стягом тих, хто заблукав, які закликають до невігластва (громадянської держави). Мусульмани не об’єднаються ніяк, окрім як під стягом Посланця Аллаха (с.а.в.), щоб встановити їх державу, дати присягу їх халіфу та запобігти злу та збитків цим країнам, не тільки у Шамі, але і в усіх ісламських країнах, а згодом і в усьому світі. Проявляйте стійкість та терплячість, о, герої Шаму, Аллах з вами та не залишить ваші справи без винагороди. Всевишній сказав:


اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُولَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ
 «Аллах Покровитель тих, які увірували. Він виводить із мороку до світла. А покровителями та помічниками невіруючих є тагути, які виводять їх із світла у морок. Вони є мешканцями Вогню та будуть там вічно». (2:257).

Голова медіа офіса ХТ, Сирія
Мухандіс Хішам аль-Баба
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Сирія
№ I-SY-60-18-024
Неділя, 14 Зу аль-Каада 1433 р.х.
30/09/2012

 

 

Головне меню