Хізб ут-Тахрір, Судан, жіночий відділ оцінює політичний семінар у Гєдарєфі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір – вілаят Судан – жіночий відділ о суботі 06\10\2012 у залі Федерації профспілок вілаяту Гєдарєф, у Гєдарєфі на сході Судану, провів політичний семінар на тему: «Роль мусульманської жінки у відродженні ісламської Умми, та її діяльність на шляху змінення порочної реальності». Семінар був відкритий трьома вступними промовами, перш ніж було надане слово для учасників, і поза залою через Інтернет.

Першою виступила професор Ум Алі Саід з промовою  щодо підсиленої жорсткої кампанії,  яка зорієнтована на мусульманську жінку та яка скерована на зняття з неї шат чистоти та цноти, та доведення жіночості нанівець до розпаду, і що за цією кампанією стоїть невірний Захід, ворог мусульман, та його соратники у мусульманських країнах.     
    
З другою доповіддю виступила дослідниця Умм Муаз, яка торкнулася питання обов’язковості змінення порочної дійсності, та ролі мусульманських жінок у процесі цього змінення, скерованого на відродження Ісламу у реальному житті,  а також щодо ролі сподвижниць Пророка (с.а.в.) на шляху цієї великої релігії.
    
Закінчились виступи словом про економічні проблеми, їх причини та шляхи їх Ісламського лікування, де професор Умм Авваб повідомила про вісім проблем, які пов’язані із застосуванням жадібної капіталістичної економічної системи у мусульманських країнах та детально розкрила проблему лікування в Ісламі економічних проблем.
    
У семінарі взяла участь велика кількість жінок, які відповідали словами та гаслами, такими як: «Жінка бажає відродження Халіфату», «Жінка бажає Ісламського Халіфату», і «Це неминуче, Халіфат – рішення», та інші гасла, які закликають до повернення Ісламу як системи для життя у державі та суспільстві.   

Семінар містив гарні виступи та примітки, оцінюючи ідеї Ісламу та лікування, і необхідність змін на основі Ісламу. Симпозіум завершився ефективною молитвою.

Офіційний представник ХТ, Судан
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
№ 08/2012
Понеділок, 22 Зу аль-Каада 1433 р.х.
08/10/2012

Головне меню