Революція у Сирії повинна об’єднатися навколо стяга Посланця Аллаха (с.а.в.), а не навколо Манаф Тласа або Фарука Шара

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Міністр закордонних справ Ахмет Давутогълу стосовно сирійського питання заявив в ефірі державного каналу «TRT 1» наступне: «Жоден високопосадовий представник  інших  країн під час наших засідань, однаково відкриті вони чи закриті для ЗМІ, не каже про те, що Башар  Асад залишиться. Включаючи, навіть, Іран. Нашою принциповою відмінністю від позиції Росії та Ірану є наступне:  ми вважаємо, що Асад своїми методами вичерпав можливість очолити перехідний процес передавання влади. Росія та Іран же вважають, що ухід Асада однозначний, проте процес передавання влади повинен відбутися під його керівництвом . Асад повинен залишитися до виборів і піти тільки після них». Окрім цього, на питання «Якщо Башар Асад повинен негайно піти, чи може головою перехідного уряду бути його представник?» Давутогълу відповів: «Перехідний процес повинен очолити не представник Асада,а Фарук Шара як представник держави, системи. Фарук Шара усвідомлений та совісний, він не брав участь в останніх епізодах різанини. Нема нікого, хто знав би систему краще, аніж Фарук Шара». Ці слова міністра вкинули новий варіант розвитку подій.

Ми кажемо міністру закордонних справ Ахмеду Давутогълу, який озвучив цю позбавлену блага думку: Різанина у Сирії не розпочалась учора. Окрім цього, Фарук Шара, якого ви назвали «совісним», був найголовнішим співучасником масового знищення народу як в часи Хафіза Асада, так і в часи Башара Асада. Сьогодні, коли революція у Сирії іде 20-й місяць та вбиті тисячі дітей, жінок та чоловіків, а також більше ніж півмільйона мусульман залишили свої домівки та вимушені покинути свої рідні місця, як ви можете заявляти про прийнятність передавання правління членам БААС, руки яких у крові мусульман? Хіба раніше, коли ви заговорили про Манафа Тласа, народ Шаму не дав вам однозначної відповіді на цю пропозицію?   

 

У той час як звірячий режим коїть жорсткі вбивства, уряд Туреччини несе відповідальність, рівну режиму БААС, бо у спробі придушити революцію шляхом надання відстрочки для скоєння вбивства, закликає до реформ та діалогу. Правителі Туреччини , і , зокрема, міністр закордонних  справ Давутогълу, які при кожній можливості заявляють, що знаходяться на боці сирійського народу, своїми даними заявами у черговий раз показали, що їх єдиним клопотом є збереження сирійського режиму. Ми були свідками утворення у Туреччині «Сирійської національної ради», «Операційного механізму», чотирьохбічної   ініціативи при участі Єгипту. Усе це брудні американські проекти, мета яких – вкрасти плоди сирійської революції  після уходу Башара.     

Ми хочемо запевнити усіх, чи то друзі або вороги: Революція народу Шаму не скерована тільки проти злочинця Башара Асада. Ця революція скерована проти невірної зловонної західної культури, а також проти регіональних союзників Заходу , які відокремилися від Умми та практикують лицемірну політику. Саме цим пояснюється стурбованість регіональних країн. З волі Аллаха, народ Шаму отримає перемогу та не дозволить вкрасти свою революцію ані Заходу, ані його союзникам із числа регіональних держав. З волі Аллаха, у відновленому Халіфату головування буде належати тільки Аллаху, а влада – Уммі.

وَمَا ذَٰلِكَ عَلَى اللَّهِ بِعَزِيزٍ
Це не важко для Аллаха». ». (35:17).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Вілаят Туреччина
№: TR–BA–2012–MB–TR–015
22 Зуль Къада 1433
8 октября 2012

Головне меню