Демократія зневажає закони Творця небес та землі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Кабінет  міністрів приступив до розглядання закону про шлюб, згідно до якого чоловік та жінка, які жили разом протягом 6-ти місяців, будуть розглядатися як такі, що перебувають у шлюбі. Внаслідок  чого відповідні органи  повинні будуть  видати їм свідоцтво про шлюб. Вищезгаданий закон, по якому незабаром будуть проходити парламентські дебати, також має на меті не обов’язковість виплати  жінкам приданого. Хізб ут-Тахрір у Східній Африці вважає, що цей закон виявляє наступне: 

1. Проявляється істинне обличчя проблемної колоніальної демократичної політики, яка наділяє людину правом видавати закони, що призводять до збільшення утискань та ображань на адресу жінок, які є стовпами усього суспільства у цілому.  

2. Цей закон вбирає перелюбство у нові шати. Ця гидота є головною причиною збільшення інфекційних захворювань, таких як сифіліс та СНІД, від яких знемагають тисячі енергійних молодих людей суспільства.   

3. Проявляється подальша наруга над жінками. Так, наприклад, що буде, якщо поміж не прожившими 6 місяців чоловіком та завагітненою від нього жінкою виникне  непорозуміння, внаслідок якого він відмовиться нести відповідальність та покине майбутню маму? Хіба це не є наругою над жінкою, яка буде обтяжена вагітністю, внаслідок якої народяться діти, позбавлені належної опіки і це неодмінно обернеться тим, що вони виростуть асоціальними представниками суспільства?   

4. Заперечення права жінки на придане – це приниження її гідності, отож, цей закон викриває брехню демократії про те, що вона стоїть на варті у справі звільнення жінки. Істинно те, що цей закон  викриває наступний факт: демократичні закони є фактичною причиною утискання жінки, позбавлення її гідності, яка передбачена для неї Творцем.

5. Цей закон містить у собі зневажання Ісламом. Важливим є зрозуміти те, що демократія не полягає лише у голосуванні на виборах, як  вважають багато хто з людей. Навпаки, вона була створена для того, щоб стати на заваді законам Творця. Отож, нема нічого дивного у тому, що люди, які вірять у демократію, зневажають віру в Аллаха та Його закони, а також розповсюджують примітивну думку про те, що закони релігії надмірні та ідуть всупереч життю людини!

На завершення, Хізб ут-Тахрір хоче запевнити, що Іслам розглядає спільне проживання чоловіка та жінки протягом будь-якого часу як перелюбство (зіна) – великий гріх, будь-які прояви  якого повинні бути зупинені. Іслам також зобов’язав при  укладанні шлюбу виплачувати  придане жінці  у якості поваги  та подарунка, що дає чоловіку право бути з нею. Ісламський закон закликаний захищати гідність жінок на відміну від проблемної західної  ідеології, яка прирікає жінку на наругу та сексуальну торгівлю.  Для усіх повинно бути очевидним, що багато проблем, з якими стикається суспільство Кенії,  не походять від ісламських канонів, навпаки – від західної  капіталістичної  ідеології, яка дозволяє абсолютно усе під гаслом свобод та демократії. У той же час демократія забороняє усе, що іде всупереч до неї. Ми  заявляємо, що цей закон  явно продемонстрував слабкість законів, що вигадані людиною, бо вони повні  протиріч та породжують нові проблеми!       

Шабані Мвалімі
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Східній Африці.
Понеділок, 12 Мухаррам 1434
26 Листопада 2012

Головне меню