У затінку демократії навіть найнижчі люди можуть фабрикувати брехню на Аллаха ﷻ, Його Пророка ﷺ та віруючих.

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Нещодавно було повідомлено про те, що жінка-віровідступниця на ім’я Салма об’явила себе пророком Занзібару. Вона також заявила про те, що отримує одкровення та має послідовників.

Аллах говорить:

مَّا لَهُم بِهِ مِنْ عِلْمٍ وَلَا لِآبَائِهِمْ ۚ كَبُرَ‌تْ كَلِمَةً تَخْرُ‌جُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ ۚ إِن يَقُولُونَ إِلَّا كَذِبًا ﴿٥﴾


 
«Тяжкі слова, що виходять з їх ротів. Вони кажуть одну лише брехню» (18:5).

Це шахрайство має місце тоді, коли усього декілька місяців тому назад ми були свідками хвилі знущань над Кораном у Занзібарі та Дар ас-Салямі. Ця віровідступниця – самозванка відважилась, навіть, заявити про свої огидні думки перед офісом муфтія Занзібару.
 
На тлі цього Хізб ут-Тахрір у Східній Африці заявляє:

Перше: Очевидним є лицемірство світських демократичних урядів, за які деякі мусульмани помилково голосують, згладжуючи їх крайнє протиріччя доктрині Ісламу. І це, незважаючи на той факт, що більшість населення у Занзібарі мусульмани. Усе це робиться у контексті «свободи віросповідання». Тим не менш, коли справа доходить до критики високопосадових осіб країни або виступів проти політики держави, подібно до питання Союзу, принцип «свободи слова» відкидається і державою вживаються жорстокі заходи для захисту своєї політики або окремих офіційних осіб.  
 
Друге: цей випадок використовується деякими для подальшого розпалення міжрасової неприязні. Вони заявляють, що самозванка не належить до Занзібару. У зв’язку з чим ми хотіли б прояснити два моменти. Перше - расизму нема місця в Ісламі, і друге – дана подія є відступленням від Ісламу. Її плем’я або її походження не має жодного значення. Якщо б існував Халіфат, покаранням для неї стала б страта, а не депортація додому у її поселення.
 
Третє: зухвалість цієї самозванки в об’явленні себе пророком перед офісом муфтія вказує на те, що вона розуміє, що у мусульман немає щита, який захистить Іслам.


На тлі вищевикладеного ми вкотре хочемо закликати мусульман працювати з Хізб ут-Тахрір для відновлення Халіфату і таким чином захистити нашу Доктрину. Питання цієї самозванки у Халіфаті не вирішувалось  би шляхом дискусій, які надають їй інформаційне освічення. Їй надали б три дня для каяття, і у протилежному випадку стратили б».

«Той, хто змінить свою релігію – стратьте його».

Масуд Мсаллем
Заступник офіційного  представника Хізб ут-Тахрір у Східній Африці

Головне меню