Злочини зґвалтування дітей – плоди брудної західної цивілізації

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Газета «аль-Ватан» (4331) передає від державного міністра при міністерстві соціального забезпечення вимогу виконання смертної кари без компромісів для осіб, що вчинили злочин зґвалтування дітей. І не випускати під заставу згідно з законом у 2010 (Закон про дітей), а також рішуче засудив злочини, вчинені у попередні дні у відношенні дітей та школярів.

Окрім цього, генеральний секретар Національної ради зі справ дітей професор Амаль Махмуд також засудила ці жахливі злочини у відношенні дітей, будь-то в школі чи вдома. Вона закликала усі міністерства, відповідні заклади, спеціалізовані комітети Національної ради, громадянські суспільні організації, духовенство та батьків, підкресливши, що Рада взялася за розробку програми по «Закону про дітей 2010р.», щоб запобігти злочинності. Професор Фатх Рахман з національної ради зі справ дітей підтвердив, що Закон знайшов відклики і схвалення від ЮНІСЕФ!

Злочини сексуального насилля над дітьми, які з’явилися останнього часу, що навіть стали явищем, що стрясає суспільство, через яке ми проводимо семінари та дискусії, усе з однієї причини – мешкання мусульман у неісламському суспільстві. Суспільство утворюється з людей, думок, почуттів і систем, той, хто спостерігає бачить, що мусульмани керуються у своїй поведінці багатьма неісламськими думками і почуттями, і застосовуються над ними у той же час неісламські системи, які внесли свій вклад у розповсюдження таких мерзенних злочинів проти своїх коханих дітей:

Форма суспільного життя, що рясніє жінками, одягненими і у той же момент без одягу, під приводом свободи і сучасності;

зібрання чоловіків і жінок без необхідності, затвердженої Шаріатом;

ЗМІ, що збуджують інстинкти; нездатність системи освіти виховувати ісламські особистості; так звані соціальні газети, які розповсюджують порочність і створюють загальний вид схильності до порочності і відхилень;

і найгірше із лих  – Інтернет, з допомогою уседозволених сайтів якого люди перетворюються у натовп навіжених, які не прокидаються окрім як від злочинів, що струшують тіла;

в очевидній відсутності опіки про права населення і заходів покарання, що утримають злочинність – на тлі всього цього з’явилися подібні аномалії, які дуже дорого обходяться для мусульман.

І як може рішення, яке ми шукаємо, бути в Організації Об’єднаних Націй і капіталістичних міжнародних законах, що сприяють руйнівним світським ідеям і концепціям – декадентської західної культури, адже саме вона є причиною розкладання і розпаду суспільства у мусульманських країнах!
Громади у мусульманських країнах не повернуться до своїх первинних чистих від західної мерзенної цивілізації цінностей, окрім як через виконання ісламської системи у державі Халіфат, який засновує життя на ідеях Ісламу і щирих почуттях, Всевишній говорить:


قُلْ إِنَّ صَلاتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
 

 

«Скажи: «Воістину, мій намаз і моє жертвоприношення (або поклоніння), моє життя і моя смерть присвячені Аллаху, Господу світів» (6:162).

І це станеться з волі Аллаха у найближчому майбутньому у затінку Праведного Халіфату.


Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан

Головне меню