Праві є лише відволікаючим маневром, мета якого – приховати головних гравців у конфлікті поміж Заходом та Ісламом

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Герт Вільдерс приїхав до Австралії, щоб здійснити турне, мета якого – попередити людей про Іслам. Він стверджує, що Іслам та мусульмани є загрозою для західних суспільств, які повинні заборонити їх імміграцію. Він по заслузі був відкинутий більшістю людей як сіючий ненависть ісламофоб. Основні політики Австралії також спробували дистанціюватися від Вільдерса та його поглядів.

Хізб ут-Тахрір підкреслює наступні положення, у порядку їх важливості:

1.Герт Вільдерс несе старі давно дискредитовані фантазії сходознавців щодо Ісламу, брехлива природа яких очевидна навіть для тих, хто має про Іслам лише базові знання. Саме тому він відмовився провести дебати з мусульманами у Голландії. Якщо він і справді вірить у те, що його критика Ісламу містить хоча б трохи сенсу, ми надаємо йому можливість подискутувати з нами отут, в Австралії.  

2. Герт Вільдерс та його колеги із числа правих по суті є відволікаючим маневром у конфлікті поміж Ісламом та Заходом. Учасниками головної дії є політичний істеблішмент та ЗМІ західних країн. Праві використовують лише шкоду, яка була нанесена політиками основного напрямку. Негативний образ Ісламу, що закріпився у західній свідомості, є результатом настирливої демонізації Ісламу основними ЗМІ, а не правими. Спроби вестернізувати Іслам та правити у мусульманському світі  породжуються основним напрямом політичного істеблішменту, а не правим крилом.   

3. Праві несуть риторику та підбурюють до ненависті, яка у гіршому випадку веде до підвищення рівня побутового насильства. Але головний напрям несе масове політичне, економічне та військове вторгнення усіх націй. Те, що робить Корі Бернарді проти Ісламу та мусульман, не іде ні у яке порівняння з тим, що роблять проти них Джулія Гіллард та Тоні Еббот. Лише людина з поверхневим мисленням буде настільки дурною, щоб вірити у протилежне.  

4. Ми радимо мусульманам концентруватися на істинних злочинцях та не обдурюватися удаванням політиків основного напрямку, чиї дії проти Ісламу та мусульман кажуть більше, аніж їх заяви про те, що вони не чинять  опір Ісламу та виступають проти тих, хто відкрито протистоїть Ісламу.   

5. Відповідною реакцією мусульман на настирливе пропагування проти Ісламу повинна бути настирливість в установленні бездоганної та практичної моделі Ісламу у мусульманських країнах, а також несення високих ідеалів Ісламу народам Заходу, які вкрай потребують альтернативи для зазнавшої поразки світської ліберальної моделі.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії
Контакти: Вассім Дурейхи, офіційний представник Хізб ут-Тахрір.
Понеділок, 21 Рабі''уль Ахир 1434
4 Березня 2013

Головне меню