О, народ Дарфуру! Хіба вам не досить роздроблення Заходом ваших країн, що проливаєте кров один одного за купку тлінних грошей?

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Деякі із племен Дарфуру не обмежились великою трагедією, а саме розділенням Америкою нашої країни від півночі до півдня, а вирушили завершити жалюгідні плани, розпочаті Заходом. Заради дешевого бажання до золотих копалень, деякі племена атакували інших, та пролилась кров сотень мусульман. Горе вам, що ви робите?!

Депутат Адам Шейха об’явив про те, що: «Число жертв за період з 6 січня по 23 лютого складає 510 осіб, серед яких жінки та діти, у той час як 865 осіб отримали поранення, через контроль над золотими копальнями у Джабаль-Амере на Півночі Дарфуру». За словами депутат області ас-Саріф: «З миті початку бойових дій, 15 жінок було зґвалтовано, 68 сіл було спалено повністю та 120 сіл частково, 20 тисяч бідуючих родин-переселенців терміново потребують харчування».

Наприкінці січня 2013 року, США об’явила, що більше 100 тисяч осіб обернулись у втечу через причину насильства у Джабаль-Амере, і приєднались до 1,4 млн. емігрантів, які усе ще перебувають у таборах біженців у Дарфурі після міжплемінних війн.

 
О, народ  Дарфуру!
 
Ми звертаємось до віри у ваших серцях, і апелюємо до вашого запалу і завзяття до релігії Аллаха, що за мерзоту ви робите, що за гріх ви коїте, і за що проливаєте кров один одного?! Залишивши через цю огидну та брутальну справу, Книгу Аллаха та Сунну Його благородного Пророка ﷺ за вашими спинами! Хіба ви не читаєте у Корані слова Всевишнього, як він сказав:


وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِيمًا
 «Якщо ж хтось вб’є віруючого навмисно, то відплатою йому буде Геєнна, у якій він пребуде вічно. Аллах розгнівається на нього, прокляне його та приготує йому великі муки»  (4-93).

І сунну Його Посланця ﷺ, як він сказав: «Якщо зустрінуться два мусульманина мечами, то вбивця та вбитий у Вогні». Хіба ви так спокушені блиском золота, що віддали перевагу йому замість релігії Аллаха та прихильності до Його шаріату? Хіба ваша кров поміж вами стала дешевою до такого ступеню? Нехай пропаде усе, що коять деякі грішні руки! Хіба не досить вам десяти кривавих та болісних війн, які вів та підпалював вогонь зрадницький заздрісний режим проти вас та релігії Аллаха, слідуючи наказу американського хазяїна-колонізатора, для якого нема жодного задоволення у житті, доки не побачить вас, як брат вбиває свого брата. Розкайтесь та схопіть руки хижаків. Зупиніть вислизнувши ваших братів, щоб вони відвернулись від мерзоти, що скоїли, щиро покаявшись перед Аллахом, або участь ваша у цьому світі обернеться ганьбою, а покарання у майбутньому житті сильніше та триваліше.


وَلا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ
 «Не сперечайтеся, а не то падете духом та позбавитесь сил» (8-46).

Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Судан
Ібрахім Осман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ, Судан
№ H.T.S. 13/2013
Субота, 20 Рабіъ ас-Сані 1434 р.х.
02/03/2013

 

Головне меню