Лицемірний конгрес США турбується про те, щоб беспілотні апарати не вбивали американських громадян

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Лицемірний конгрес США турбується про те, щоб беспілотні апарати не вбивали американських громадян, а як на рахунок щодо сотень тисяч вбитих мусульман, у чому безпосередньо була замішана сама Америка?!

Агентство «Вашингтон» повідомляє, що члени юридичного комітету Палати представників США із числа республіканців та демократів виразили свою стурбованість атаками, які проводить США за допомогою безпілотних апаратів, в наслідок чого можуть постраждати особи, які мають американське громадянство. Зокрема, на початку минулого місяця був оприлюднений факт існування деякої «Білої книги» міністерства юстиції США, призначеної для Конгресу. У даному документі говориться про наявність «секретного листування», яке надає американському президенту повноваження видавати накази на користь ліквідації американських громадян, які здались керівництву країни неугодними та такими, що становлять загрозу національній безпеці.

Проте, як на рахунок щодо прямого влучення американськими силами у невинних громадянських осіб не американців в Афганістані та Іраку? Як на рахунок щодо зносу будівель та руйнування країни бомбардуваннями та снарядами, що знищують усе живе і неживе? Як на рахунок щодо ісламських особистостей та вчених, які були вбиті американськими організованими бандформуваннями по знищенню та зачистці населення в ісламських країнах та у Сирії? Як на рахунок щодо тисяч мусульман, які знищуються при таємній та явній підтримці США у Сирії, Палестині, Кашмірі, Чечні та  в інших містах? Або ця пролита кров нічого не варта?!
 
Поза сумнівів, цю кров проливають представники американської ковбойської культури, яка цілком брехливо звеличує статую Свободи над Нью-Йорком. Хіба кривава ковбойська культура не розв’язувала війну на знищення, якої раніше не знала історія, стосовно індійців, корінних жителів цих земель у мить прибуття на їх землі європейських колонізаторів? Це та сама культура, яка не порахувалась з конституційними правами американських громадян японського походження, коли останніх викрадали із власних осель та відправляли у табори-вигнання під час Другої світової війни. Список терористичної діяльності та злочинів американського уряду повний жорстокості, що затьмарює розум. Невже люди забули тортури ув’язнених в Абу-Грейб, Гуантанамо та Баграмі? А що можна сказати про мережу тайних в’язниць, які були побудовані та знаходились під управлінням ЦРУ більше ніж у 54 країнах світу?
 
Шановні мусульмани, особливо, прибічники світськості, які з потаємним подихом прямують за оманливою західною культурою в особі американців та європейців, хіба не настав для вас час після побаченого вами лицемірства та скандалів, відвернутися від Заходу і від усього, що від нього іде – усього лиха, гріха і, у першу чергу, від капіталістичного матеріалістичного погляду, який далекий від критеріїв істини та справедливості? Колоніальна політика Заходу скерована на ваше поневолення. Після того, як вона не змогла вас винищити, як це відбулося з індійцями та мільйонами взятих у полон африканців, яких зробили рабами в Африці.   
    
Неможливо досягти справедливості, правосуддя, безпеки та спокою без Шаріату вашого Господа, заснованого на балансі істини, на якому тримаються небеса та земля:


وَلا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَى وَلا تَعَاوَنُوا عَلَى الإثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
 «І нехай ненависть людей, які завадили вам пройти до Заповідної мечеті, не підштовхне вас на злочин. Допомагайте один одному у благочесті та богобоязливості, але не допомагайте один одному у гріху та ворожнечі. Бійтеся Аллаха, бо Аллах суровий у покаранні». (5:2).

Ми закликаємо вас знаходитись в одному ряду з Хізб ут-Тахрір, щоб встановити Халіфат, який доможеться  справедливості, забезпечить безпеку та спокій. Халіфат, який поверне Ісламській Уммі її колишню велич та статус кращої нації, виведеної серед людства, яка наказує робити схвалене, та яка утримує від забороненого та яка вірить в Аллаха…

وَلَقَدْ سَبَقَتْ كَلِمَتُنَا لِعِبَادِنَا الْمُرْسَلِينَ (١٧١) إِنَّهُمْ لَهُمُ الْمَنْصُورُونَ (١٧٢) وَإِنَّ جُنْدَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ
 «Нашим посланим рабам вже було сказано Наше Слово. Воістину, їм буде надана допомога. Воістину, Наше військо отримає перемогу» (37:171-173).


Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хізб ут-Тахрір
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 26/1434h
Неділя 21 Рабіъ ас-Сані 1434 р.х.
03/03/2013

 

Головне меню