Єврей Карімов відновлює свою війну проти Аллаха і проти Хізб ут-Тахрір

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Єврей Карімов відновлює свою війну проти Аллаха і проти Хізб ут-Тахрір, засудивши Мохамеда Аміна, Дільшода та інших братів з Хізб ут-Тахрір!

Кровожерливий злочинець та вбивця, ворог Аллаха Карімов та його привиди, спецслужби, вимагачі та інші з суддів та прокурорів оновили свою війну проти Аллаха і проти братів з Хізб ут-Тахрір. Зали судових засідань Узбекистану усе іще зайняті з дня у день, щоб проголосити війну Всемогутньому Аллаху, караючи його улюблених рабів. Засуджено Мухамада Аміна, Дільшода та інших братів з Хізб ут-Тахрір в Андіжані, усі вони працювали для встановлення шаріату на землі. Судове засідання відбулося після тривалого застосування катувань, жорстокого обходження та пригноблювання у підвалах; розслідування, у надії на те, що вони відмовляться від своїх ідей і відмовляться від Хізб ут-Тахрір, а потім утримати їх від праці для відновлення ісламського способу життя. Але усі ці катування не працюють і безсилі перед стійкістю братів і їх відданості своїй релігії та рішучості просуватися уперед до їх клятви Аллаху, Всевишній сказав:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلا أَنْ يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ
«Вони вміщували їм лише за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального» (85:8)

У залі суду, у цьому місці, що наводить страх, брати сміливо заявили про те, що ідея та метод Хізб ут-Тахрір є істиною, і що вони не відмовляться від Хізб ут-Тахрір або від побудування праведного Халіфату, адже усі інші системи окрім Халіфату є системами тиранії та невір’я. І те, що суддя та прокурор слугують системі невір’я. Брати попередили суддю і прокурора про те, що усе це відбувається тимчасово, адже вже незабаром Ісламська держава відродиться і тоді їм доведеться відповісти за усі свої злодіяння, вона помститься їм за усі ці злочини і тоді вони будуть кликати (але як каже Аллах) «але вже було пізно для того, щоб ухилитися».
 
Після цих героїчних позицій та різких слів, що несуть у собі загрозу і охоплених світлом віри. Суддя та прокурор, замість того щоби покаятися перед Аллахом за скоєні злочини, упилися своєю злобою і їх гордість за себе і свого пана штовхнула їх на гріх і вони засудили братів на 15 років позбавлення волі, а ще трьом братам дали терміни від 5 до 7 років позбавлення волі. Всевишній Аллах говорить:

وَإِذَا قِيلَ لَهُ اتَّقِ اللَّهَ أَخَذَتْهُ الْعِزَّةُ بِالإثْمِ فَحَسْبُهُ جَهَنَّمُ وَلَبِئْسَ الْمِهَادُ
 «Коли йому кажуть: «Побійся Аллаха!» гордощі підштовхують його на гріх. Досить з нього Гієни. Яке ж погане це ложе!» (2:206).

Але гірше цього те, що арешти, в’язниця, катування і жорстоке обходження не обмежилися лише чоловіками, а розповсюдилися на цнотливих, благочесних жінок. Диктатор Карімов, що проголосив війну проти Хізб ут-Тахрір, стоячи на своїй трибуні, голосно заявив: «ми не боремося проти жінок і дітей», але насправді робить прямо протилежне. Адже жінок – мусульманок не оминули злочини безбожного Карімова та його злочинів, їх же торкнулося те, що спіткало їх чоловіків, дітей та батьків з катувань, пригноблень та арештів. Так у Маргілані заарештували сестру Саїду та ще двох сестер, а в місті Андіжані сестру Саврінісо. Нехай згубить Аллах тиранів за їх зло. Ми просимо Аллаха, щоб це були останні злочини Карімова та його привидів, перш ніж вони постануть перед судом держави Халіфат, яка відзвітує його важким звітом, але обов’язково покарання майбутнього життя буде найбільш суворим.
 
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَنْ تُغْنِيَ عَنْهُمْ أَمْوَالُهُمْ وَلا أَوْلادُهُمْ مِنَ اللَّهِ شَيْئًا وَأُولَئِكَ هُمْ وَقُودُ النَّارِ
 «Ані багатство, ані діти нічим не допоможуть перед Аллахом тим, хто не увірував. Вони є паливом для Вогню» (3:10).

О, якщо б справа обмежувалася цим, але прислужники тирана Карімова, після різноманітних сфабрикованих карних справ і нелюдських тортур братів з Хізб ут-Тахрір, засудивши їх на тривалі терміни тюремних ув’язнень, продовжують катувати і знущатися з них у в’язницях диктатора на протязі всього терміну. Щоб відвернути їх від своїх ідей, у в’язницях до них застосовуються нелюдські катування і тортури, які не зможуть спасти на думку здоровій людині. Навіть найпростіші обряди поклоніння, особисті обов’язки мусульман в Ісламі, такі як намаз і піст є забороненими і у випадку їх виконання засудженого жорстоко карають. Зокрема, у в’язниці 64\71 Жаслік, під час останнього Рамадану братами перестали видавати денну пайку і вони були змушені на протязі тижня пити воду на сухур і розговлятися лише водою. Що призвело до виснаження і хвороб, а коли брати висловили протест проти несправедливості, їх побили кийками по п’ятах, по 40-50 ударів. Через це деякі брати були змушені звернутися в медсанчастину через погіршення здоров’я. Після того, що сталося почали видавати пайку раз на день братам, що постилися.

Інший приклад, нещодавно до одного брата з Маргілану навідалися родичі і вони помітили, що брат важко дихає. Вони запитали його про причину такого стану і він розповів, що коли спав, то склав руки на грудях. Це побачив охоронець і доповів. Після чого його вивів режимний до себе в кабінет і запитуючи: «Ти коли молишся, кладеш руки сюди?» і почав безжально бити його в груди. Через такі нелюдські тортури і знущання багато братів стають шахідами. Так, наприклад, став шахідом брат Собір із Намангану. Через виконання обряду поклоніння – намазу в ІУ 64\48 Заравшан Новоїнської області, братів безжально катують. Побачивши, що вони вночі лежать з відкритими очами, починають бити, кажучи «Ти вставав на намаз» або «Читаєш намаз».
 
Після того, як кровожерливий режим Карімова своїми огидними методами не зміг змусити братів з Хізб ут-Тахрір відмовитися від своїх ідей і переконань, він вирішив фізично знищувати братів. Для виконання цього мерзенного плану і покладання відповідальності на інших, Карімов вирішив зробити в’язниці знову «чорними». «Чорна» - це означає, що там влада в руках «крадіїв у законі». Адміністрація ІУ створює групи – «зондер команди» - з уголовників, які хочуть легко жити у в’язниці і ідуть на змову у тому, щоб фізично та морально «ламати» засуджених по політичним та релігійним мотивам. У випадку летального ісходу, можна буде усе  звалити на внутрішні розбори уголовників, тому що в’язниця «чорна». Помічник заступника начальника ІУ 64/51 Касансай  Кашкадарінскої області сказав: «Тепер ця в’язниця «чорна» і у цій в’язниці управляють та встановлюють правила «крадії». Усе це – ігри керівництва в’язниці з метою дійових заходів контролю над засудженими. Приклад із того, що роблять уголовники: Наш брат із Ташкенту Шохайдар, що відбуває покарання у цій колонії, одного разу читав молитву. Два «крадія», Сардор та Отабек, стали забороняти йому молитись, але оскільки брат стояв на своєму та продовжував молитися, його жорстоко побили. У цю мить прийшов начальник адміністрації та поцікавився  причиною побиття. Тоді «крадії» відповіли, що «він із тих, у кого є роги». На що начальник відповів: «Тоді обламайте йому ці роги». Після цих слів начальника, «крадії» з іще більшою жорстокістю побили брата. Брат втратив свідомість і потрапив у тюремну лікарню. Через день, не приходячи у свідомість наш брат став шахідом.

І у завершення ми кажемо, як би не збочувалися у своїх методах і засобах катувань, пригноблення і жорстокого обходження Карімов та його послідовники, усе це не зупинить братів з Хізб ут-Тахрір. Вони не відступляться ані на крок назад від своїх позицій, а навпаки – лише набираючи силу підуть уперед, до здійснення обіцянки Аллаха і доброї звістки Його Посланця ﷺ побудування другого праведного Халіфату на основі методу пророкування. Який помститься Карімову та його послідовникам за усі їх злочини проти Ісламу і мусульман, і воістину, цей день наближається.

Ми, брати з Хізб ут-Тахрір в центральній Азії й у іншому світі, обіцяємо Аллаху, що ми покладемо нашу працю з Хізб ут-Тахрір, доки не побудується праведний Халіфат на основі методу пророкування. І тоді Аллах струсне трони гнобителів, рабів Америки, Росії та Європи. Це Халіфат, яким Аллах дасть славу Його щирим рабам, зробить їх могутніми і зміцнить їх стопи, воістину Він у змозі зробити це.


وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ (٤) بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ (٥) وَعْدَ اللَّهِ لا يُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ
 «Того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, кому забажає. Він Могутній, Милосердний. Така обіцянка Аллаха, і Аллах не порушує Своєї обіцянки, однак більшість людей не знають цього» (30:4-6).

Усман Баххаш
Керівник медіа офісу
Хізб ут-Тахрір
№ 25/1434h
П’ятниця, 19 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
01/03/2013

 

Головне меню