Головоріз Центральної Азії Іслам Карімов Знов продовжує термін тюремного ув’язнення братів з Хізб ут-Тахрір на три і більше років!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Ворог Аллаха Карімов, тиран Узбекистану, що ненавидить Іслам, обрушує свою ненависть на мусульман взагалі, і на Хізб ут-Тахрір зокрема. Він, після того як засуджені відсиділи свій термін у нелюдських умовах під катуваннями та знущаннями, вигадує різного роду обвинувачення і фабрикує нові карні справи як на мусульман, так само і на політичних ув’язнених. Не випускаючи на волю, додає нові терміни.

Більшість братів були заарештовані і засудженні у 1999-2000 роках терміном від 10 до 14 років. Навпаки – їм додають строк. Не дивлячись на те, що вони вже відсиділи свій термін, їх і досі не випускають. Зокрема, брат Самін із Янгікургану Ферганської області засуджений на 19 років, Абдураманно з Маргілану другий раз засуджений на 3,5 роки, Ахмедов Музаффар з Андіжанської області засуджений другий раз на 3 роки, Кудрат-хожа на 3,5 роки, Мірзакантов Нусратулло – на 6 років. Цей мерзотник також не випускає і жінок. Так, сестра Гоїпова Уміда отримала другий термін 3 роки позбавлення волі, Мерожхон продовжили термін на 3 роки, Лакаєва Адолат з Сурхандар’їнської області отримала 3 роки і цей список можна продовжувати довго.

Звільнені чоловіки та жінки також не знаходять спокою від тиранії Карімова, його спецслужб та органів. СНБ попередньо проводить бесіди з тими, хто виходить на волю і бере з них письмову розписку про те, що вони будуть писати і доповідати на братів з Хізб ут-Тахрір і потім постійно слідкує за тим, щоб вони виконали свої обіцянки. Тих наших сестер, які відсиділи свій термін і вийшли на волю, МВС самі влаштовують на роботу прибиральниць та двірників. Змушують їх працювати примусово, не зважаючи на їх слабке здоров’я.

З дешевих та підступних методів, які використовує рада національної безпеки і спецслужби злочинця Карімова це те, що спочатку заарештованих і звинувачених у зв’язках з Хізб ут-Тахрір, а потім засуджених на умовні або адміністративні покарання сестер, СНБ намагається схилити до співпраці. Для цього вони використовують огидні методи: сестер увозять у публічні будинки і кажуть, що залишать їх там працювати, або загрожують роздягнути догола, зняти це на відео і розповсюдити в суспільстві. Так СНБ намагається завести всередині Хізбу своїх людей. Для того, щоб очорнити Іслам, СНБ та МВС беруть на озброєння дівчат легкої поведінки. Їх одягають у хіджаб, відвозять на розважальні свята, змушують їх там танцювати і вести себе розпусно, щоб показати які жінки в хіджабі розбещені та легкодоступні.
 
Держава знаходиться в економічно важкому положенні і рідні братів з труднощами знаходять гроші для того, щоб навідатися до своїх рідних у в’язницях. Але коли вони приїжджають на побачення, їм відмовляють у цьому, кажучи що ув’язнений знаходиться в ізоляторі або сидить в БУРі. У завершенні рідні, роздобувши гроші, проїхавши сотні кілометрів, мучачись у дорозі, діставшись до ІУ і не побачивши своїх рідних, повертаються додому з тугою та переживанням на серці.
 
Однак, слава Всевишному Аллаху, не дивлячись на стільки пригноблень, знущань та переслідувань, сотні шахідів на цьому шляху, Хізб ут-Тахрір не відступив ані на крок від своїх позицій, а навпаки – лише набирає силу. Ті, хто сьогодні вступає в ряди Хізбу, чітко і зрозуміло усвідомлюють повністю увесь гніт і муки на цьому шляху, які їх очікують. Вони готові на жертви і готові вести ідеологічну і політичну боротьбу на шляху допомоги релігії Аллаха Всевишнього і Всемогутнього.


يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
 «Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами. Але Аллах не допустить цього і завершить розповсюдження Свого світла, навіть якщо це ненависне невіруючим» (9:32).

О, мусульмани в Узбекистані!

Воістину, побудування Халіфату здійсниться дуже скоро, дасть Аллах, і коли Халіфат побудується, він буде світлом для щирих рабів Аллаха і буде палючим полум’ям для ворогів Аллаха, подібних до Карімова та його поборників й бандитів…

О, чоловіки та жінки, герої із Хізб-ут-Тахрір в Узбекистані!

Воістину, ваша кров і муки не будуть витрачені задарма, дасть Аллах, воістину нагорода і винагородження за це у Аллаха, Халіфат покарає тих, хто чинив вам тиранію і цим заспокояться серця віруючих…

كَتَبَ اللَّهُ لأغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ
 «Аллах приписав: «Перемогу обов’язково отримаємо Я і Мої посланці!» Воістину, Аллах Всесильний, Могутній» (58:21).

Усман Баххаш
Керівник Медіа офісу
Хізб ут-Тахрір
Центральний
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
№ 27/1434h
Неділя, 21 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
03/03/2013

 

Головне меню