Хізб ут-Тахрір засуджує вибухи у Карачі

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Хізб ут-Тахрір засуджує вибухи  у Карачі.
Каяні та Зардарі проливають кров мусульман і розпалюють міжмазхабну ворожнечу в інтересах Америки

Хізб ут-Тахрір засуджує кривавий подвійний вибух у Карачі. Ми молимося за 45 загиблих та сотні поранених.  Нехай їх зажурені рідні зможуть вистояти перед цією кричущою подією. Амін. З метою здійснення американських інтересів, Каяні та Зардарі грають у гру з кров'ю мусульман, розпалюючи міжмазхабну ворожнечу. Генерал Каяні, президент Зардарі та зрадники у військовому й політичному керівництві відповідальні за вибухи, точкові вбивства і хвилювання у Карачі, Кветті та по усій країні. Ці правителі затримують мусульман за вимогою свого хазяїна Америки, але коли народ вимагає захистити життя й майно мусульман і придати вбивць судові, вони просто починають вказувати один на одного пальцями. Головорізи Каяні змогли знайти Навіда Бута, офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані, який брав участь у мирній політичній боротьбі у другому за розмірами місті країни, але коли їм заманеться, вони діють немовби не поінформовані про справжніх злочинців, терористів, які бомбардують та вбивають людей.  У двох найбільших містах Пакистану, де присутні федеральний та місцевий уряд, армія, дружини, поліція, суди і спецслужби, за фактом уся державна машина, приватні вбивства і вибухи у такій великій кількості не можуть відбуватися без заступництва уряду.  Чи може будь-який свідомий громадянин, ознайомлений з політикою Пакистану і силою цих інститутів й спецслужб, повірити у їх брехню? Звісно ж ні.

Америка бажає розповсюдити свою війну проти Ісламу у головні міста Пакистану.  Уммі відомо, що генерал Каяні та маленька група зрадників у політичному та військовому керівництві надала візи і доступ терористам з мережі «Реймонда Девіса» до найважливіших військових та громадянських об'єктів у країні, щоб вони могли літати над ними і проливати благословенну кров мусульман за допомогою вибухів та вбивств. Це питання настільки очевидне для Умми, що вона ніколи не хапається за горло своїх братів в Ісламі після кожного так званого міжмазхабного або етнічного вбивства або вибуху, а замість цього вважає Америку та її агентів-правителів відповідальними за ці жахливі події.  Саме тому вчора ми були свідками того, що не дивлячись на спливання декількох годин після цього звірячого акту, ані правителі, ані представники державних інститутів не насмілилися навідатися на місце події, адже знають, що зіштовхнуться з люттю і крайнім гнівом людей.

Кожен, будь він вченим або торговцем, адвокатом або доктором, промисловцем або журналістом знає, що генерал Каяні й президент Зардарі відповідальні за вибух його братів по вірі. Хізб ут-Тахрір звертається до усіх їх із тим, що вони повинні привселюдно назвати злочинців, протестувати і відкрити судове виробництво у відношенні них і приєднатися до боротьби Хізб ут-Тахрір з тим, щоб усунути цих правителів шляхом становлення Халіфату. Хізб ут-Тахрір запитує у щирих офіцерів в озброєних силах: до якого часу ви будете німими свідками виконання американського плану і проливання крові ваших братів і сестер від рук зрадників у політичному й військовому керівництві?  Вам добре відомо, що істинними винуватцями цих вибухів та вбивств є Каяні та Зардарі. Так чому ваша гідність не рухає вас?  Яка кількість вбитих мусульман вимусить вас діяти проти злочинних правителів?

О, щирі офіцери в озброєних силах!

Встаньте і усуньте зрадників у військовому й політичному керівництві і надайте Нусрат Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату.  З волі Аллаха суди Халіфату притягнуть до відповідальності цих зрадників та вбивць за кожну людину, яку вони вбили.
 
Шахзад Шайх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Пакистані.
Четвер, 2 Джумад''іль Аууаль 1434
14 Березня 2013

 

Головне меню