Міжнародний жіночий день – щорічне нагадування про поразку секуляризму у вирішенні проблем жінок

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

8 березня 2013р. відмічалась 102 річниця Міжнародного жіночого дня. Це день, коли багата кількість активістів за права жінок по усьому світу святкують прогрес, який здійснила жінка у боротьбі за права та повагу, і розмірковують над продовженням цієї боротьби у майбутньому. У цьому році основним лейтмотивом цього дня ООН встановила запобігання насильства по відношенню до жінок, під гаслом «Стримати обіцянку: Час дій по викоріненню насильства по відношенню до жінок». Даний лейтмотив був прийнятий ООН як основний ось вже протягом декількох попередніх років. Раніше на цьому тижні у штаб-квартирі організації  у Нью-Йорку пройшла 57 сесія Комісії по статусу жінок, на якій також була приділена увага цьому питанню.

Замість того, щоб бути днем святкувань, Міжнародний жіночий день повинен стати днем співчуття та міркувань щодо купи нестриманих обіцянок, які були дані жінці з боку світської системи, що домінувала над світом останнє сторіччя та провалилась у захисті основних прав, безпеки та поваги по відношенню до жінки. Не зважаючи на 100 річницю святкування Міжнародного жіночого дня та боротьби за гендерну рівність, утворення численної кількості організацій по захисту прав жінок та ініціатив ООН по наділенню жінок правами по усьому світу, насильство, крайнє зубожіння, політичні репресії, експлуатація, безграмотність, жорстокі звичаї та відсутність доступу до якісної освіти та медичного  обслуговування продовжують  досаждати життю сотень мільйонів жінок під егідою світської вигаданої людиною моделі управління на заході та на сході. Тому Міжнародний жіночий день є сильним щорічним нагадуванням того, як ці проблеми, що виснажують жінку, залишаються невирішеними під егідою цієї системи, яка відірвала Творця та релігію від справ держави, надавши їх обмеженому, повному вад та слабкому розуму чоловіків та жінок, щоб вони влаштовували справи людства.

Світські уряди та інститути, подібні до ООН, а також їх угоди, подібні до Конвенції щодо ліквідації усіх форм дискримінації по відношенню до жінок, показали, що вони не можуть зробити нічого, окрім як розкидуватися риторикою про несправедливість та утискання, а також те, що вони лише вкрай багатослівні і абсолютно некомпетентні у виведенні ясної стратегії по підвищенню статусу жінки, забезпеченню її прав та захисті її від наруги. Це не дивно, тому що капіталістична система, яку вони просувають, довела до зубожіння нації та узаконила  підтримку диктаторів заради фінансового прибутку. Саме ліберальні свободи та ідеали гендерної рівності, які вони вихваляли, породили суспільства хаотичних статевих зв’язків, зруйнувавши сімейний осередок, що призвело до віддалення від захисту та підтримки жінок, узаконило їх сексуалізацію, знищило цінність жінки, підсиливши експлуатацію та наругу над нею. Тому святкування Міжнародного жіночого дня повинно звернути увагу на неспроможність світської демократії піклуватись про потреби жінок та надання дійових рішень для їх проблем.   

У цьому березні є іще одна річниця – рік з дня проведення історичної міжнародної жіночої конференції у Тунісі, влаштованої жінками із Хізб ут-Тахрір. Ця конференція під назвою «Халіфат: яскравий зразок прав жінок та їх ролі у політичному житті» зібрала сотні жінок з усього світу для того, щоб надати їм погляд на державу Халіфат, побудовану виключно на ісламських принципах та законах. На відміну від повної вад світської демократичної системи, Халіфат містить унікальну та ясну стратегію, за  допомогою якої можна захистити гідність та права жінки і яка детальна описана у методології Хізб ут-Тахрір та проекті конституції для ісламської держави. Халіфат – це держава, чия політична система заснована на турботі про потреби мас, замість потреб малочисельної еліти. Його економічна система побудована на правильному розподілі багатства та пріоритеті на боротьбу із зубожінням. Цінності та закони Халіфату, передбачувані для усіх рівнів суспільства, включаючи заборону на сексуалізацію жінки та жорстокі звичаї, з його суворими покараннями  для будь-яких спроб нанести їй шкоду, забезпечують їм високий статус та гідне ставлення потягом тривалого часу. Тому ми закликаємо працювати над встановленням Халіфату, який принесе істинне покращення у їх життя і стане істинним приводом для святкувань, замість тривалого святкування щорічних нагадувань про поразку у справі вирішення проблем жінок.
         
рность, жестокие обычаи и отсутствие доступа к качественному образованию и медицинскому обслуживанию продолжают атация, безгю от дел государства

لَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ
 «Невже цього не буде знати  Той, Хто створив, якщо Він – Проникливий (або Добрий), Знаючий?» (67:14)


Доктор Назрін Наваз
член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Субота, 4 Джумад''іль Аууаль 1434
16 Березня 2013

Головне меню