Країна розграбована і немає рятівника

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Тиждень тому з джерел безпеки, а також з офіційних і банківських джерел стало відомо, що виявлена величезна операція з контрабанди іноземної валюти, золота і дорогоцінних металів, які оцінюються у 4 трильйони... Через декілька днів було виявлено іще одну лякаючу операцію у порту Rades. Контрабанда була у напрямку європейської країни, щоб ці гроші потрапили до рук глобальної мафіозної мережі, і беруть участь у цій операції за попередніми розслідуваннями бізнесмени і політики.

Те, що країна наражається на систематизоване руйнування, усвідомлюють усі без виключення у цій країні, де оббрехали нас. Правду сказали дурні, що це країна з обмеженими багатствами і ресурсами. І мета цієї контрабанди — простій у справах людей і заплутування положення у країні, не кажучи вже про жадібність до грошей і бандитську економіку... Вони готові на усі види злочинів... Це грабіж тиранів-диктаторів, які пронесли свої революційні гасла на власному народі (або ми правимо, або вбиваємо вас і моримо голодом...і сіємо усі види злочинів).

Ми підкреслюємо, що виконавців цього і подібного багато (це лише верхівка айсбергу) самі є власниками брудних операцій, тобто лоббі, які сіють страх у країні під усіма видами злочинів і тероризму. І це вони керують або сприяють мережі зброї та вбивств разом із широкими засобами масового введення в оману з метою доведення країни до прірви і відчаю людей у прагненнях і правах революції...а потім подають себе у якості рятівників, правління яких не уникнути, згідно з правилом спецслужб (якщо ви хочете контролювати, то зробіть проблему і забезпечте її рішення)...і це рішення може виявитися агентом спотвореного творіння, що досяг глибокої старості і схильного до слабоумства.
 
І ганьба тому, хто керує країною і не може запобігти цій агресії і шкоді від людей... Що іще гірше, що вони знали щось про ці змови, але схибили і не розкрили їх, сторони і відомства, що беруть участь... ось що робить наділ народу і його інтереси покинутими, руками злочинців і руками немічних мовчунів.
 
У кращому випадку обмінювалися делікатною урядовою інформацією у положеннях з опонентом і ворогом за кулісами, де усе стає у межах торгу і угод, згідно з опортуністичним правилом, забороненим по Шаріату « мета виправдовує засоби ». А жертвою стає народ, за яким проводять місцеві та міжнародні переговори. І інформація, яку повідомляли про вбивства Шокрі Белаід, нічого окрім еквілібристики, що перевищує поінформованість людей уже дуже давно... Темою є предмет переговорів, політичне урегулювання і величезні змови, це і є їх зловісні хитрощі за їх підвищенням над системою Ісламу і віддаленням його від законодавства, політики й інших питань життя. Тому вони байдужі до засобів існування людей і їх життів.
 
Питання революції і проблеми, до рішення яких вона прагнула, набагато глибше і всеосяжніше у десятки разів, ніж ці правителі і їх нікчемні форми правління, і ця « демократична  гра ». І вже підтвердилося, що це не лише порожня витрата часу і впущених можливостей, але і ймовірність контрреволюції... І тоді вже не буде ані сміливості, ані здатності, ані підґрунтя, щоб здійснити цю революцію для відновлення багатства Умми і її гордості, окрім як лише Ісламом.
 
Шістдесят років ми жили у державі, якої не було... Ми завжди були менше, ніж держава, а сьогодні вони хочуть, щоб ми були менше, ніж революція. Замість того, щоб підійматися на рівень проблеми Умми — дійсної її проблеми — чесно і справедливо, ми бачимо як вони зменшують її, принижують її значення, а потім пропонують рішення, яке лише погіршує положення Умми і робить його важчим...

О наш народ, гарний і терплячий народ в голоді і бідності, страждаючий від зневаги і приниження... Ви власними очима бачите, як вони руйнують країну, як до них руйнував найбільший диктатор... Багатства країни під розпливчастими угодами, катастрофічними контрактами і контрабандою, досягаючих ступеню пограбування. Кращим рішенням для них, після того як поставлять вас у скрутне становище, буде заспокоїти Всесвітній банк і Міжнародний валютний фонд — два обличчя колоніалістичного і капіталістичного вбивці — домогтися, о народ, нових відсоткових кредитів, які набагато менше, ніж контрабандні в пусту розграбовані гроші принизливим чином на узгоджених умовах, що досягають наших цінностей, моралі і засобів на існування. Яке ж погане це правління і цей правитель! Залишають вас на виборі між злом і злом, яке виділили їм їх злі друзі. Вимагайте Ісламу, яким ви станете великими, і який приведе вас до повноцінності у їжі, одязі і житлі без труднощів і шкоди, разом із гарантованою величчю. І, присягаюся Аллахом, на це не здатен жодний окрім Ісламу і його держави — держави славетного Халіфату за методом пророкування, як це наказав Благородний Пророк ﷺ пообіцявши і обрадувавши: “А потім буде Халіфат за методом пророкування”.

Інформаційний офіс ХТ,
Туніс
№ 07/2013
Вівторок, 30 Рабі ас-Сані 1434 р.х.
12/03/2013

Головне меню