Колоніалізм походжає по країні

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Посол Америки Джейкоб Уеллс відвідав місце Баджа, аргументуючи це простяганням руки допомоги для проектів розвитку у регіоні, покращення умов життя та зниження рівня безробіття. На цьому ж тижні посол Франції Франсуа Гуйєтт здійснив діловий візит у Бізерте, відвідуючи кожне село, переміщуючись  з однієї резиденції до іншої. Але благородний народ Бізерта, могутні захисники, завжди були мусульманами. Група людей в обличчя послу кричали «курка», що примусило його припинити візит.

О, правителі Тунісу! Хіба до такого ступеню країна стала вільною для іноземних колонізаторів, які використовують нужду та бідність людей, у формі милості та приниження?  Це приниження та посягання на святині країни та її народу! Присутність іноземця, що перебуває у формування уряду, у політиці, в економічних проектах .. після чого вирушають до площ міст та сіл і  керують справами людей!

О, Аллах! Ми просимо Тебе позбавити від цієї зради та слабкості… О, правителі! Ви продаєте жертви революції по самим дешевим цінам … Край вашого престижу заснований на підтримці та допомозі іноземцю  в загалом та зокрема, а завтра можливо і на військових базах, з метою набути розсудливості та мудрості у революційних питаннях.
 
Ми приносимо до Аллаху скаргу проти вас… І закликаємо народ до вищої міри пильності. Тому що країна поставлена на аукціон.


وَمَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ
 «Якщо вони вважають Аллаха, Його Посланця та віруючих своїми покровителями та помічниками, тож поборники Аллаха неодмінно будуть переможцями» (5:56).

Інформаційний офіс ХТ,
Туніс
№ 08/2013
Неділя, 05 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
17/03/2013

 

Головне меню