В істинному капіталістичному стилі: Заради економічного інтересу Китай виправдовує 330 мільйонів абортів

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

16 березня 2013р. Аль-Джазіра,  The China Post та інші інформагентства повідомили про інформацію, яка була оприлюднена Міністерством охорони здоров’я Китаю, згідно до якої з часу запровадження програми планування родини 40 років назад, яка ставила на меті обмеження населення країни, було проведено більше 330 мільйонів абортів та майже 200 мільйонів стерилізацій. Ця інформація підтверджує масштаб соціальних наслідків від безжальної політики «однієї дитини», введеної у Китаї, яка призвела до численних актів насильства по відношенню до жінок, які ставили на меті обмежити розмір родин, поруч із замахуванням на елементарне право народжувати дітей. Мільйони дітей-дівчаток були абортовані і, навіть , вбиті у містах та селах Китаю за останні 4 десятиріччя. Також в останній рік Китай охопили історії про те, наскільки далеко зайшов уряд у жорсткому нав’язуванні політики «однієї дитини». Історії кажуть про те, що у Китаї викрадають жінок, відправляють їх насильно до клінік, де їх зв’язують ременями та роблять аборти навіть на 9 місяці вагітності.

Ці колосальні цифри абортів відображають факт втрати китайським урядом почуття людяності, будучі осліпленими економічними інтересами. Китай позбавив будь-якої цінності своїх власних дітей, які є майбутнім поколінням його народу, розглядаючи їх як фінансовий тягар та фактор, стримуючий економічний зріст. Його уряд осліплений капіталістичною ідеологією, яка розглядає усі проблеми з економічної ретроспективи та ігнорує соціальний ефект такої політики на індивідів і на суспільство в загалом. Капіталізм – це ідеологія, яка послідовно ставить фінансові  інтереси вище потреб людства, а економічний зріст вище родинного життя та вище дітей. Соні мільйонів ненароджених дітей підпали під абортування через переконаність китайського уряду у невірному рішенні, яке запропонувала повна вад капіталістична теорія, що стверджує : бідність можна  запобігти за допомогою контролю над ростом населення. Капіталізм несе помилкове ствердження про те, що наявних ресурсів не досить, щоб вдовольнити основні потреби усіх людей. І це не зважаючи на той факт, що навіть ООН, яка сьогодні спонсує програми по контролю за народжуваністю по усьому світу, визнає в обличчі Всесвітньої продовольчої програми, що у світі досить їжі, яка здатна забезпечити здорове життя для усіх людей.

    
На відміну від капіталізму, Іслам вирішує проблеми з точки зору того, що є кращим для людства, а не з вузької економічної ретроспективи, яка встановлює капіталістичні рішення. Іслам заперечує теорії та політику контролю за народжуваністю. Він також заперечує матеріалістичний погляд капіталізму про обмеження розміру родини заради економічних інтересів, які утискають жінок, придушуючи їх природний інстинкт давати життя дітям. Замість цього, Іслам спонукає народжувати багато дітей, без страху бідності, тому що шаріатські тексти роблять акцент на тому, що годування іде від Аллаха ﷻ і на тому, що Він підтримує та забезпечує, а також створив досить ресурсів у світі, щоб кожна людина була у змозі себе забезпечити. Унікальна ісламська віра виховує у мусульманина погляд, який розглядає багатодітність як благо для родини та суспільства, а не к тягар для його фінансового положення.  
    
На додаток до цього, славетна економічна система Ісламу ефективно розподіляє багатство у суспільстві, для забезпечення кожного громадянина його основними потребами, так само як нормальним доступом до багатству своїх земель, з метою забезпечення можливості придбати предмети розкоші та покращити рівень свого життя. Усе це втілиться тільки у затишку халіфатської системи правління, яка має здатність задіяти увесь потенціал молоді за допомогою славетних ісламських походів, щоб зробити  їх силою добра для свого суспільства. Тому Халіфат є державою, яка поєднає економічне процвітання з економічною справедливістю і рівністю для усіх громадян, поруч із відкиданням повної вад, шкідливої та пригноблюючої концепції контролю за ростом населення. Ця система, яку Господь Світів ниспослав для того, щоб вона слугувала потребам людства, а не малочисельній еліті. Також ця система орієнтована на людину, а не на користь при упорядкуванні багатства та організації економіки.


أَلَمْ تَرَوْا أَنَّ اللَّهَ سَخَّرَ لَكُم مَّا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَأَسْبَغَ عَلَيْكُمْ نِعَمَهُ ظَاهِرَةً وَبَاطِنَ
«Невже ви не бачите, що Аллах підкорив вам те, що на небесах, і те, що на землі, і одарив вас сповна Своїми явними та незримими благами?» (31:20).

Доктор Назрін Наваз
член Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Понеділок, 13 Джумад''іль Аууаль 1434
25 Березня 2013

 

Головне меню