Жахливі згвалтування і дика світськість

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Трирічну дівчинку звіряче зґвалтовано у дитячому садку... Жінку вбито і зґвалтовано перед очима її чоловіка...  Цей свідомо вбиває матір, адже вона засуджувала його пияцтво і непристойність... І це крапля в морі... Безперервно часті, страшні, жахаючі випадки... За наркотиками приховано мету і рішучість знищити нашу молодь незалежно від наслідків... Порівняй ці звірства, від яких здригаються тіла...

Життя труднощів, позбавлень, жебрацтва і злочинності. Ось положення, у якому ми живемо десятиріччями під світським режимом, першим ворогом Аллаха


وَمَنْ يَتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَقَدْ ظَلَمَ نَفْسَهُ
 « Хто переступає обмеження Аллаха, той чинить несправедливо у відношенні до себе » (65:1).

Світська система відділяє релігію від життя, тобто відділяє її від законодавства і правління. Після того, як мірилом життя мусульман були закони шаріату, що справедливо розподіляли нам наші права, індивідуальні й громадські обов'язки, гарантував нам щасливе життя у безпеці, на нас накинулися наслідуючі приспішники Заходу. Щирі вели проти них ідейну боротьбу, але пішли на поводу у Заходу. Приймаючи закони і керуючи справами людей, вони привели нас до небезпек, і не непокояться.
 
Ось вони результати огидної і жахливої жовчі, свідоцтвом того, що вони є ворогами Умми. Ми і системи, до яких вони вдаються над нами – протилежні.  Однак вони настирливо вводять свої аморальні і порочні шляхи і злочини, які блокують і гублять нас...

Увесь світ усвідомлює, що Іслам -  це шлях і достатня, система що дбає про нас. Світські ж прибічники наших країн не приймають, лише як невір'я, пихатість і відчуження. Вони перевершують усі кордони нахабності і зухвалості над народом і релігією, усуваючи закони Ісламу один за одним, спостерігаючи, детально йдучи і охороняючи своїх панів. Єдине їх виправдання, що цей або інший закон є ісламським. Так, саме так! Щоб наразити народ на вітрову бурю і гру народів, дозволивши пограбуванням і насиллю дикому Заходу, який каже своєму Господу “Слухаємо і не підкоряємося”. Вони хочуть позбавити Умму енергії праведності і правильності, тобто її великої ісламської релігії: істини, милості і справедливості.
 
Що стосується щирих, які вступили у бій на останньому етапі, де душі батьків гинуть і життя немовлят і дітей збезчещені...хіба залишається їм окрім як сказати своєму Господу « Слухаємо і підкоряємося », підкорившись словам Всевишнього :

إِنَّمَا كَانَ قَوْلَ الْمُؤْمِنِينَ إِذَا دُعُوا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ لِيَحْكُمَ بَيْنَهُمْ أَنْ يَقُولُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
 « Коли віруючих кличуть до Аллаха і Його Посланця, щоб він розсудив їх, вони кажуть : « Слухаємо і підкоряємося ». Саме вони є тими, хто досяг успіху » (24:51).

Або окрім як настрахають їх слова Всевишнього Аллаха :

وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى
 «А хто відвернеться від Мого Нагадування, того очікує тяжке життя, а в День воскресіння ми Воскресимо його сліпим» (20-124).

О, народ Тунісу:

Ваша доля не гарантована і не буде дозволеною окрім як згідно з шаріатом. Гідність ваших дітей не буде захищено, окрім як шаріатом.
 
Звітуйте усіх на основі Ісламу і не губіть справедливість, набудете благо у цьому світі і в Наступному.

Ріда БельХадж
Голова Інформаційного офісу ХТ, Туніс
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Туніс
№ 10/2013
Середа, 15 Джумада аль-Уля 1434 г.х.
27/03/2013

 

Головне меню