Новий напад на хлопців із Хізб ут-Тахрір за ґратами

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

Новий напад на хлопців із Хізб ут-Тахрір за ґратами, принижена автономія Молз Дайтона перегинає палку, вищі офіцери перетворились на варварів  


Злочинна влада та її  високопоставлені найманці у північній частині Західного берегу продовжують наполягати на скоєнні злочинів стосовно хлопців Хізб ут-Тахрір, які високо підняли свої голови та голоси проти зрадницького плану та проти спроби затикання ротів, і проти перевищення повноважень сил безпеки. Так, учора у Тулькармі були заарештовані 10 хлопців, це після того, як у минулому місяці була заарештована група у Тулькармі, Дженині та Рамаллі, сім із них і досі залишаються затриманими там з часів кампанії «Проект Халіфату» до миті підготовки цієї заяви. У числі цих хлопців і член інформаційного бюро Хізб ут-Тахрір у Палестині інженер Бахер Салех, на якого було здійснено напад в офісі високопоставленим, але аморальним офіцером (ім’я  якого нам відомо). Йому допомагала група поліцейських. Вони розбили йому голову, що аж кров хлинула, забруднивши йог  одяг. Це після того, як він промовив слово істини на мітингу у Тулькармі 24/03/2013, влаштований Хізб ут-Тахрір щодо відкинення репресій та політичних арештів. Особливо після повторного арешту службами студента Мехран Азмі, який і досі перебуває під арештом, що поповнити список відрахованих студентів університету.

І ми говоримо перед цим брутальним злочином високопоставленим чиновникам: ви піднялись до важкого положення, о, прислуга окупації та виконавці Америки. І  Хізб ут-Тахрір проінструктує про усі збори, де буде з’являтися ваша непристойність, що його бажання – це проект Халіфату, який витікає із доктрини, не здолають його армії, і не здолає його ядерна сила Пакистану, і не залізний кулак в Узбекистані, і не жорстокий тиран Шаму, а що вже казати про ваші низькі божевільні бажання, о ,охоронці  єврейської окупації.    

Ви лише невдала копія цих тиранів-фараонів, людина для вас не представляє жодної цінності, нема для вас і поняття гідності. Ви будуєте взаємостосунки з людьми як з кріпосними у їх релігії, гідності, майні та дітях, думаючи, що люди стануть мовчати, не заперечуючи, так само, як ви мовчите і не заперечуєте єврейській окупації, яка вчиняє з вами як з кріпосними. Вони принижують вашу гідність, а ви покірні їм. Більше того, ви нишпорите за синами своєї Умми в угоду ворогам, і проїдаєте майно людей та бідняків, як би не так, адже ваша влада – це чорна діра, яка поглинає більшість бюджетних повноважень, а потім поселенці окупації та його армія чинять розправу над народом Палестини, вбивають її дітей, знищують сади, піддаючи їх найжорстокішому покаранню, а ви їх опікуєте.  
    
Знайте, що ви минущий міраж, і що ваше безпечне місцеперебування, яке ви зайняли, наносячи шкоду майну пограбованого народу Палестини і щоб битися з Ісламським закликом, не порятує вас від гніву Умми, яка змете усіх сьогоднішніх правителів-тиранів, годі вже казати про «подобу правителів» у владі, якій ніхто не надає значення, окрім як з дозволу євреїв – ворогів Умми! Так оберніться навколо та прийдіть у себе, бо часи змінюються, припиніть боротьбу з Ісламським закликом, тому що наслідки цього важкі у цьому житті та у Наступному.


إِنَّ اللَّهَ يُدَافِعُ عَنِ الَّذِينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ
 «Воістину, Аллах оберігає тих, хто увірував. Воістину, Аллах не любить усяких невдячних зрадників»   (22:38).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір, Палестина
№ S/B N 013/140
Вівторок, 14 Джумада аль-Уля 1434 р.х.
26/03/2013

 

Головне меню