Голослівні твердження, що Хізб ут-Тахрір вчинить подібно до ВСА у Сирії!

Прес-релізи ЦІО
Друкарня

У відповідь на розповсюджувану деякими ЗМІ інформацію, що Хізб ут-Тахрір обіцяє зробити те, що зробила ВСА у Сирії у випадку приходу до влади руху «Ніда Туніс», ми вимушені позначити наступні позиції:

1. Дана інформація є цілковитою брехнею, нічого подібного я не казав.  Кожна моя заява задокументована. Усе, що могло йти від мене, це думка в інтерв'ю газеті «Магріб», яка нічого від себе не додала до моїх слів (якщо навіть і зменшила), що прихід до влади руху «Ніда Туніс» є втілення контрреволюційного проекту. Зі свого боку ми будемо займатися “розтлумаченням і викриттям”, а також “вести всіляку політичну діяльність”.
 
2. Хізб ут-Тахрір не проводить жодної воєнізованої діяльності, більш того вважає це порушенням свого ж методу, який був ухвалений ним з моменту заснування...

Його сила полягає у проведенні ідейної і політичної боротьби, він відстоює інтереси людей, викриває зрадницькі плани у відношенні питання відновлення ісламського способу життя.

3. Усі негативні з невиправданою критикою слова про Хізб ут-Тахрір  спростовуються освіченими політиками і щирими людьми в Уммі , перш ніж на це дадуть відповідь самі прибічники хізбу або його офіційні представники. За брехню несе відповідальність брехун.

Вассалам.

Ріда БельХадж
Голова Інформаційного офісу ХТ, Туніс
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Туніс
№ 12/2013
Середа, 07 Джумада ас-Санія 1434 р.х.
17/04/2013

Головне меню